FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Back on Track hals for nettingdekken

Produkt-ID: 24803

kr 699,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Back on Track hals for nettingdekken
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Back on Track hals for nettingdekken
kr 699,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track hals for nettingdekken
Beskrivelse

Beskrivelse

Et nødvendig tilbehør til nettingdekkenet, særlig på kalde dager når det blir enda mer viktig å holde hestens nakke varm. Dette avtagbare nakkestykke er laget av pustende neopropylen tekstil med et finmasket ytre lag. Fordelen med et avtagbart nakkestykke er at du har kontrollen, og kan bruke det eller fjerne det ved behov.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

God shopping
0 Likes

Gode bindinger, jeg ville at teleskopet skulle være løst, så jeg valgte størrelse 155 selv om varpen er 145.

Størrelse: Normal
Mesh Neck Cover
0 Likes

Jeg kjøpte dette sammen med maskearket til min 18 år gamle tønnehest. Han har alltid hatt en stiv nakke før vi løp, og etter bare 3 timer med den på, var nakken avslappet og han klarte ikke å dra den rundt tønnene uten problemer. Tusen takk Back on Track!

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.