Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

Beeztees Uni nylonsele, 60-100 cm x 25 mm

Produkt-ID: 302560

kr 79,60
kr 199,00
(Pris inkl. MVA)
Beeztees Uni nylonsele, 60-100 cm x 25 mm
Velg størrelse Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Beeztees Uni nylonsele, 60-100 cm x 25 mm
Beskrivelse

Beskrivelse

Beeztees nylonsele som kalles Uni. Det er enkelt å ta på denne praktiske, justerbare selen på hunden din. Utstyrt med plasthekter som holder nylonen sammen der det er dobbelt lag. Disse plasthektene har sterke farger, og gir selen et attraktivt uttykk. Modell: Tråkk-inn. Med hurtigspenne. Selen kan kombineres med en rekke Beeztees nylonkobler. Farge: Lysegrå. Størrelse: 60-100 cm. x 25 mm.


Gjennomsnittlig vurdering
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.