« Tilbake / / /

Harcour Harcour Saddy allroundsjabrak

649,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Spar opptil 16 % på bestillingen din
Kopier kode: SAVEMORE
Bruk for 500kr og få 12% rabatt.Kjøp for 800kr og få 16% rabatt. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du får rabatt på en bestilling ((f. eks. 50 kr rabatt kupong), fordeles rabatten på de enkelte produkter i din bestilling. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 26.03.2023.
Farge: DB/AB
Størrelsestabell
Size A - Size B - Size C - Size
P 54 47 64.5
F 59 52.5 69
Tilbake

Det er viktig at sjabrakens størrelse er basert på sallengden, og ikke nødvendigvis på hestens rygglengde. Sjabraken skal alltid være litt lengre enn salen. Sjabrakens modell skal også stemme overens med saltypen (f.eks dressur, kombinert).

 

P-sjabraker (Ponni) passer vanligvis salstørrelser 14-16,5

F-sjabraker (Full) passer vanligvis salstørrelser 16-18,5

Ponnistørrelsen passer alle hester under 148 cm (14,2 hh), målt ved manken. Full passer alle hester over 148 cm (14,2 hh), målt ved manken.

Horze logo
Frakt fra Horze
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
30 dagers returrett

Beskrivelse

Denne sjabraken med blondebånd er laget av polybomull. Vaffel-innsiden i bomull gir bedre absorbering og optimale pusteegenskaper. Bikubefôringen former seg etter hesten. Den er smal og elegant, og passer både til intense treningsøkter samt fritidsridning. Den solide utformingen gjør at sjabraken holder seg godt på plass under salen, og den ligger i hovedsak stabilt på plass uten å klumpe seg. Matcher med Fleur ørehette og Belly og Cosmo kopper og senebelegg.

Produkt-ID: 337905

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: