Spar 15% på alle produkter fra Horze
Handle nå

Back On Track knebelegg, venstre

Produkt-ID: 19573

kr 399,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back On Track knebelegg, venstre
Beskrivelse

Beskrivelse

Knebeskytter til venstre framben. Tre borrelåsstropper.


Teknisk beskrivelse:


Materialer: Fôring: 50 % bomull, 50 % polyester med keramiske partikler; Skall: neopren.


Gjennomsnittlig vurdering
4.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Materiale utvides med tiden
1 Likes

Ved første virkelig god passform, over tid ser det ut til å ha noe å trekke ut og dermed overlapper endene og skonnerten glir raskere når du beveger hesten. Etter omtrent en måned er den fremdeles i rammen og kan brukes enkelt.

Knebeskytter
0 Likes

Kjøpte til en western hest som slår knærne sammen når vi gjør enkelte øvelser. Hadde egentlig ikke troen på at den skulle holde seg på under ridning men har brukt den to ganger i banen nå og den holder seg på uten å skli ned. Jeg bruker str M til en varmblods på ca 165cm. Veldig fornøyd.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.