FLASH SALE! Spar 15% på en valgfri vare! *
Bruk koden: FLASHSALE
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

Back on Track hansker

Produkt-ID: 31436

kr 310,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Back on Track hansker
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Back on Track hansker
kr 310,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track hansker
Beskrivelse

Beskrivelse

Hanskene er lette og tynne, slik at de lett kan bæres under arbeidshansker eller ridehansker. De hjelper mange mennesker som sliter med leddgikt, samt de som fort kjenner kulde i fingrene. Dette produktet er en av våre bestselgere.


Gjennomsnittlig vurdering
4.3
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

reumatoid artritt
0 Likes

Når du må om natten hjelper det fingrene dine å bli slitne om morgenen. Fingrene er mer funksjonelle om morgenen. Brukte også en løpesløyfe under tynne hansker og fokuserte godt.

Størrelse: Normal
Flotte hansker!
1 Likes

Jeg har brukt Back on Track-produkter til hestene mine i mange år. Så jeg bestemte meg for å kjøpe disse hanskeforene fordi jeg lider av leddgikt og dårlig sirkulasjon i hendene. Så ved -25 grader (ja det er negativt) i morges ble fôrene satt på prøve. Jeg matet hester og renset boder i to timer i disse frigide vikarene og hendene mine ble aldri kalde. Dette er en første og for alle kontoer forbløffende. Hendene mine er alltid de første tingene som skal bukke under for kulden, men ikke i dag. Jeg er virkelig overrasket og takknemlig. Takk for et så bemerkelsesverdig produkt.

Størrelse: Normal
Fin hanske
0 Likes

Kjøpte disse da jeg håpet på noe ekstra godt nå i løpet av den kalde tiden i stallen. De er veldig fine med god passform, men selv om jeg har dem under sterkere votter synes jeg ikke de varmer noe ekstra.

Størrelse: Normal
komfortabel
0 Likes

Jeg kjøpte disse fordi jeg har veldig dårlig blodsirkulasjon, noe som er tydelig i vinterhalvåret når hendene mine i utgangspunktet fryser hele tiden. Kjøpte disse (dessverre ble de en størrelse for store da jeg ikke turte ta en sjanse på de mindre, men det gikk likevel) og selvfølgelig er de fine og sånn, men det gjenspeiler bare den eksisterende varmen som ikke virkelig hjelper når du allerede fryser .. Imidlertid var de helt flinke å ha på seg i den tykke vinterhansken, stoffet er glatt som betyr at det ikke setter seg fast i den ytre hansken.

Størrelse: Normal
Gode undertøyhansker for kaldt vær
0 Likes

Jeg kjøpte under vinterhanskene for å bringe ekstra varme i iskaldt. Fungerer, hendene svetter nesten i frostige 20 grader. Ulempen med en snap på håndleddet er ganske ubrukelig for bruk, og du kan enkelt trykke på håndleddet når du har andre hansker og en erme på. Ellers fine og komfortable hansker.

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.