Spar 130 kr. på din neste ordre over 600 kr.!*
Bruk koden: HORSE-DAY
Spar nå
Kopiert til utklippstavlen

Back on Track hansker

Produkt-ID: 31436

kr 310,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Back on Track hansker
kr 310,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track hansker
Beskrivelse

Beskrivelse

Hanskene er lette og tynne, slik at de lett kan bæres under arbeidshansker eller ridehansker. De hjelper mange mennesker som sliter med leddgikt, samt de som fort kjenner kulde i fingrene. Dette produktet er en av våre bestselgere.


Gjennomsnittlig vurdering
4.3
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Varme hender
1 Likes

Jeg har artrose på hendene, noe som er veldig smertefullt, spesielt i kaldt vær. Med Back on Track-hanskene, som jeg trekker de vanlige hanskene over, er hendene mine mye bedre blodige og derfor varme og koselige. Veldig viktig for meg fordi jeg driver en hest penson og er ute mesteparten av dagen. .

Flotte hansker!
1 Likes

Jeg har brukt Back on Track-produkter til hestene mine i mange år. Så jeg bestemte meg for å kjøpe disse hanskeforene fordi jeg lider av leddgikt og dårlig sirkulasjon i hendene. Så ved -25 grader (ja det er negativt) i morges ble fôrene satt på prøve. Jeg matet hester og renset boder i to timer i disse frigide vikarene og hendene mine ble aldri kalde. Dette er en første og for alle kontoer forbløffende. Hendene mine er alltid de første tingene som skal bukke under for kulden, men ikke i dag. Jeg er virkelig overrasket og takknemlig. Takk for et så bemerkelsesverdig produkt.

jeg anbefaler
0 Likes

Back on Track-produktene fungerer virkelig. Oppvarmingen starter om cirka 10 minutter.

0 Likes

Jeg kjøpte for å varme opp, i det minste er det slik at nullrullene og den lille frosten har fungert ok under en annen hanske. Jeg bruker den også hjemme etter smøring noen ganger. For de kaldere frostene trenger du en god vinterhanske, fordi de ikke liker noe bris. Behagelig slank og holdbar.

0 Likes

KVALITET. DU Føler deg bra i hånden din. UTMERKET KLARHJELP FOR KUNSTLIG Vold.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.