Spar 130 kr. på din neste ordre over 600 kr.!*
Bruk koden: HORSE-DAY
Spar nå
Kopiert til utklippstavlen

Roeckl damehansker, slitesterke med svært godt grep

Produkt-ID: 31445

kr 199,50
kr 399,00
(Pris inkl. MVA)

Skynd deg! Dette produktet vil mange ha!

Roeckl damehansker, slitesterke med svært godt grep
kr 199,50
kr 399,00
(Pris inkl. MVA)
 • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
 • #1 på markedet!
Roeckl damehansker, slitesterke med svært godt grep
Beskrivelse

Beskrivelse

Godt grep!


Roeckl hansker er populære over hele verden og brukes av kjente ryttere i alle disipliner. Om du begynner å bruke de vil du fort forstå hvorfor de er så populære. Det er en lett tettsittende hanske laget av PU-materiale som gir et godt grep om tøylene. Slitesterke, pustende og ideelle til bruk innen alle disipliner i ridning.

Borrelås rundt håndleddet med Roeckl metall logo kan justeres for å gi en komfortabel individuell tilpasning. Roeckl logo i håndflaten fullfører denne hanskens flotte utseende.

Hvorfor bør jeg kjøpe disse hanskene?

For å få bedre grep om tøylene når du rir.

Forhindrer gnagsår og blemmer.

Utmerket til bruk på ridestevner.

Beskyttelse mot kulden på kalde dager.


Features


 • Kan justeres individuelt for en god passform
 • Solide og pustende
 • Utmerket grep
 • Roeckl metall logo
 • Populært valg blant ledende ryttere
 • Slitesterke og attraktive
 • Komfortable
 • Roeckl navnet i håndflaten

Details


 • Pustende PU materiale
 • Kan vaskes i kaldt vann
Gjennomsnittlig vurdering
4.9
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

6 Likes

Roeckl er ridehanske-merke jeg sverger til! Har disse hanskene i både blå og svart, og skal få kjøpt meg flere snart også, fordi det er så utrolig mange fine farger og disse varer lenge. Har nå hatt det svarte paret mitt i to år og de er forsatt like fine! Ser du etter nye ridehansker, så kjøp Roeckl!

5 Likes

Det første paret Roecklhansker du kjøper blir ikke det siste! Veldig behagelige hansker som passer til enhver anledning. Horze er den butikken jeg har sett med lavest pris på disse, og det er et stort pluss! Slitesterke hansker, mine har vært gjennom en god del og holder seg fortsatt like fine.

5 Likes

Muligens de kuleste ridehanskene på markedet. Produktet er holdbart og behagelig som en annen hud! Den gode verdien for pengene og den utmerkede anvendeligheten gjør dette produktet verdt å kjøpe.

Grep! Masse grep!
5 Likes

Andre ridehansker blir liksom litt stusselige etter at man har prøvd disse! Perfekte til alt arbeid siden man får et godt grep uten å knipe sammen henda, uunnværlige til longering! Utrolig lette og rett og slett morsomme å kle på siden de sitter som et skikkelig skudd på hendene. Favoritthanskene, uten tvil!

kreditt Hansker
5 Likes

Definitivt den beste ridehansen jeg noensinne har brukt! Tømmene holder seg i hånden takket være et godt grep og hanskene gnir ikke. Det samme paret har vært i bruk i omtrent 5 år, spor av bruk er synlige, men de punkterte hanskene er ikke slitt. Fordeler for eleganse og komfortable materialer!

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.