Nå får du 10% ekstra på salget! *
Bruk koden: EXTRA10
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

Roeckl damehansker, slitesterke med svært godt grep

Produkt-ID: 31445

kr 159,60
kr 399,00
(Pris inkl. MVA)
Roeckl damehansker, slitesterke med svært godt grep
Velg størrelse Størrelsestabell
Roeckl damehansker, slitesterke med svært godt grep
kr 159,60
kr 399,00
(Pris inkl. MVA)
 • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
 • #1 på markedet!
Roeckl damehansker, slitesterke med svært godt grep
Beskrivelse

Beskrivelse

Godt grep!


Roeckl hansker er populære over hele verden og brukes av kjente ryttere i alle disipliner. Om du begynner å bruke de vil du fort forstå hvorfor de er så populære. Det er en lett tettsittende hanske laget av PU-materiale som gir et godt grep om tøylene. Slitesterke, pustende og ideelle til bruk innen alle disipliner i ridning.

Borrelås rundt håndleddet med Roeckl metall logo kan justeres for å gi en komfortabel individuell tilpasning. Roeckl logo i håndflaten fullfører denne hanskens flotte utseende.

Hvorfor bør jeg kjøpe disse hanskene?

For å få bedre grep om tøylene når du rir.

Forhindrer gnagsår og blemmer.

Utmerket til bruk på ridestevner.

Beskyttelse mot kulden på kalde dager.


Features


 • Kan justeres individuelt for en god passform
 • Solide og pustende
 • Utmerket grep
 • Roeckl metall logo
 • Populært valg blant ledende ryttere
 • Slitesterke og attraktive
 • Komfortable
 • Roeckl navnet i håndflaten

Details


 • Pustende PU materiale
 • Kan vaskes i kaldt vann
Gjennomsnittlig vurdering
4.9
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Elsker dem!
0 Likes

Jeg har hatt hanskene i flere år, de gir utrolig godt grep om alle typer tøyler og er veldig slitesterke. Venninnene mine vil også alltid låne dem. Favoritt!

Størrelse: Normal
god følelse, fingrene litt lange
0 Likes

Jeg bestilte de svarte i størrelse 7 og de passer godt på håndflaten, men på noen fingre f.eks på tommelen er de litt lange. Så bestill et antall mindre for sikkerhets skyld. super flott materiale, nesten som det fineste skinn og likevel veldig lette materialet der jeg håper ikke å svette i varmere temperaturer. Flott grep å gripe fortauskanten.

Størrelse: Normal
Fantastiske hansker
0 Likes

Dette er de desidert beste ridehanskene jeg noen gang har prøvd. I tillegg har jeg spredt kunnskapen om dem til Island, der jeg ofte kommer, så jeg kjøper hansker med her opp til de jeg kjenner her oppe.

kreditt Hansker
5 Likes

Definitivt den beste ridehansen jeg noensinne har brukt! Tømmene holder seg i hånden takket være et godt grep og hanskene gnir ikke. Det samme paret har vært i bruk i omtrent 5 år, spor av bruk er synlige, men de punkterte hanskene er ikke slitt. Fordeler for eleganse og komfortable materialer!

Størrelse: Normal
Sitter som en hanske!
0 Likes

Sittende, stilig, høy kvalitet. Jeg har tykke fingre og mange hansker klemmer fingrene mine, men ikke disse, materialet strekker seg godt. Bare flott!

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.