Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

Roeckl Malta ROECK-Grip tofarget

Produkt-ID: 31608

kr 359,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Roeckl Malta ROECK-Grip tofarget
Beskrivelse

Beskrivelse

Den unike originalen, nå med tofargede varianter. Størstedelen av verdens elite ryttere rir og vinner med den svært populære ROECK-Grip-hansken. Dens egenskaper, den enestående stoffkvaliteten og det tidløse, klassiske design gjør hansken unik blant alle andre ridehansker. Klassikeren er tilgjengelig i en fasjonabel tofarget varisajon til kvinnelige ryttere.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Knappshopping
0 Likes

Jeg kjøpte hanskene for noen år siden, og det varte godt i 1-2 år på daglig basis, men nå er det på tide å kjøpe nye, utslitte seter. Disse har ridetrenere, terreng og hjemmetrening. Regn og skinne. Så godt gjort. De er bare fine i utseende og egner seg til finere coaching hjemme. Absolutt valuta for pengene :)

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.