FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Uvex Sportsyle Gloves

Produkt-ID: 308324

kr 269,10
kr 299,00
(Pris inkl. MVA)
Uvex Sportsyle Gloves
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Uvex Sportsyle Gloves
kr 269,10
kr 299,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Uvex Sportsyle Gloves
Beskrivelse

Beskrivelse

Sport meets Style.


The uvex sportstyle riding glove that makes a difference - durability and comfort are only two characteristics of this outstanding equestrian gloves!

Highly elastic riding gloves with maximum grip, smooth and breathable, guarantee a high durability and great comfort. The uvex sportstyle riding gloves are touchscreen compatible and washable until 30 degrees!


Technical description:


Backhand: 100% lamb nappa.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Mye for pengene!
0 Likes

Veldig holdbare hansker og utmerket grep! Roeckels forfalt på under et år, men i disse så overflaten ut til å vare i et år. Jeg gir også Uvex vinterhansker de samme rangeringene!

jeg anbefaler
0 Likes

Etter min mening er hansker av bedre kvalitet enn Roeckl og enda billigere.

Størrelse: Normal
i tråd med forventningene
0 Likes

Komfortabel og godt sittende. Fordeler er vaskbare i maskin. Jeg kan ennå ikke vurdere bærekraft. Størrelse 6,5 gikk bra for en 13 år gammel jente.

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.