« Tilbake / Hest / Hodelag & Tøyler / Hodelag & Nesereimer / Hodelag med kryssnesereim

PS of Sweden PS of Sweden Athens meksikansk hodelag

4.090,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
( 1 )
Vi feirer med deg - 21 år med Horze!
Spar 21% på merkevaren Horze &
Få 11% rabatt på nesten alle andre merker

+Hver 21. bestilling er gratis!
Kopier kode: B-DAY
1000 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Hver 21. bestilling vinner - maksimalt refusjonsbeløp er 2000 kr. Differanser vil ikke bli utbetalt. Alle kjøp i Horze-appen eller nettbutikken er med i konkurransen. Kundeservice vil kontakte vinnerne etter kampanjens slutt 28.04.2024. Premiene kan ikke overføres, refunderes eller byttes mot kontanter eller andre premier.
Farge: Black
Black PS of Sweden Athens meksikansk hodelag
Brown PS of Sweden Athens meksikansk hodelag
Størrelsestabell
Størrelse A Nakkestykke B Pannebånd C Kombinert nesebånd D Kombinert nesereim med pullback E Kinnestrop F Tøyler
P 60 cm 32 cm 65 cm 36 cm 95 cm 135 cm
C 65 cm 34 cm 72 cm 39 cm 100 cm 140 cm
F 69 cm 36 cm 78 cm 41 cm 105 cm 145 cm
XF 75 cm 38 cm 81 cm 43 cm 110 cm 150 cm
Tilbake

Selv om hodelagstørrelser vanligvis passer hestestørrelser ifølge størrelsesguiden, varierer hodestørrelser, og man bør teste hodelaget på hesten for å være sikker på at det har en god passform.

Når hodelaget er på, bør det være en håndsbredde mellom hakereimen og hestens underkjeve, to fingres mellomromm mellom nesebåndet og hestens nese, og du bør kunne legge to fingre under pannebåndet. Pannebåndet må ikke være så stramt at det kniper bak hestens ører, heller ikke være så langt at det trekker hodelaget fremover.

Horze logo
Frakt fra Horze
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Mer enn bare et meksikansk hodelag. . .

Ved første blikk, et hodelag med klassisk meksikansk nesereim, men et nærmere blikk avslører små detaljer som tar dette unike hodelaget til et helt nytt nivå. Den nedre reimen på nesereimen er buet for å sikre en anatomisk perfekt passform rundt nesen. Den er mykt polstret på kinnbeina for å forhindre gnag, og har PS-logoen diskret trykket inn i læret som en stilig detalj. Nakkestykket har en luftkanal over den høyeste delen av nakken, slik at hesten får maksimal frihet for de sensitive nervebanene, muskelfestene og ligamenter som festes i nakken. I tillegg har den myke delen ved ørene en anatomisk, oval form som gir komfort. Kinnstykkene har de patenterte, elastiske Cradles™, som gjør at bittet kan hvile lett i hestens munn og dermed lette trykket over nakken. Pannebåndet har de nye konvekse PS-knappene med ekstra holdbar spenne som holder det på plass, og former læret bak og ned.

Egenskaper:

  • Meksikansk nesereim
  • Anatomisk form
  • Cradles™-systemet
  • Click-It™ pannebånd

Teknisk beskrivelse:

Spansk, vegetabilsk garvet lær. Hvert hodelag er unikt og håndlagd.

Vaskeanvisning:

For å beskytte og opprettholde hodelagets høye kvalitet så anbefaler PS of Sweden at du oljer det før første bruk. Lær er et naturprodukt som utvikler seg over tid, og kan bli noe mørkere når det blir oljet.

Produkt-ID: 334872

Les Omtaler:

Farge: