FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå
-40%

Horze Magnum hodelag

Produkt-ID: 10003

kr 395,40
kr 659,00
(Pris inkl. MVA)
Slutter om:
Horze Magnum hodelag
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze Magnum hodelag
kr 395,40
kr 659,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze Magnum hodelag
Beskrivelse

Beskrivelse

Nydelige perler og strassdetaljer dekorerer det buede pannebåndet på dette nydelige hodelaget.


Du får oppmerksomhet når du kommer med din hest med dette glitrende hodelaget. Her er det mange fine detaljer. Et bredt nakkestykke gir dette elegante hodelaget en komfortabel passform samtidig som du unngår ekstra trykk. Den smale nesereimen har en nydelig beige søm, og kommer med undernesereim. Perler og krystaller dekorerer det buede pannebåndet. Sikre lukkemekanismer holder hodelaget sammen, og hele hodelaget har en myk polstring. Tøyler er ikke inkludert.


Egenskaper:


  • Nydelig hodelag til trinsebitt
  • Elegant, avrundet pannebånd med perler og krystaller
  • Stilig søm på den smale nesereimen
  • Inkluderer avtagbar nedre nesereim
  • Diskret bittfeste

Teknisk beskrivelse:


100% lær.


Vaskeanvisning:


Tørk av med fuktig klut etter hver ridetur. Anvend deretter et godt lærrengjøringsmiddel og lærbalsam.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

En kobbelbein som passer!
0 Likes

Jeg har en arabier med et lite hode. Jeg prøvde flere hodestoler i kobbstørrelse, alle hadde en løs passform i det tetteste hullet for grottenhøyden og kinnstykkene. Dette justerte hodet justeres riktig med ett produsenthull igjen på hver side. Så, størrelsen fungerer! Utover det er læret en nydelig kvalitet for et hodelag i denne prisklassen og skal holde i flere år: det er smidig og tykt. Den polstrede kronen er veldig fin. Beading detaljene er undervurdert, men likevel nydelig. En ting som bekymret meg for bestilling (annet enn størrelse) er at noen lær har en tydelig lukt. Jeg er veldig glad for å kunne rapportere at dette skinnet er bedre garvet enn de stinkende stoffene som finnes andre steder.

Størrelse: Normal
Stilig hodelag!
1 Likes

Jeg kjøpte denne grime til bruk på trening fordi tøylen min nå (som jeg har hatt i 10 år og jeg renser takken etter hver tur) gir ut. Jeg så dette hodet og jeg måtte få det! Det er veldig stilig og skinnet er mykt når jeg tok det ut av esken det kom i. Pluss at blingen bare tilfører klassens! Jeg er glad jeg har kjøpt dette! :)

Størrelse: Normal

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.