Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver!
Spar nå
-12%

Horze Nevada medium utedekken, 200 gram

Produkt-ID: 24574

kr 791,12
kr 899,00
(Pris inkl. MVA)
Slutter om:

Skynd deg! Dette produktet vil mange ha!

Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze Nevada medium utedekken, 200 gram
kr 791,12
kr 899,00
Horze Nevada hals, 200 gram
kr 399,00
Horze Chicago grime og leietau, sett
kr 179,00
Horze Nevada medium utedekken, 200 gram
Beskrivelse

Beskrivelse

Ideell mellom årstidene. Dette middels tykke dekkenet er noe du må ha.


Når et tynt dekken er for lite og et tradisjonelt utedekken er for tykt trenger din hest et kompromiss. Dette dekkenet er midt i mellom når det kommer til beskyttelse i vinterværet. Brede bogsplitter gir god bevegelsesfrihet slik at hesten kan boltre seg i snøen eller ta en morgenrull uten at dekkenet er til hinder. Med sin gode pris vil dette dekkenet være et velkomment tilskudd i garderoben til din hest, når været er uforutsigbart sent om høsten eller tidlig vår.


Egenskaper:


  • Medium utedekken til skiftende temperaturer
  • Dobbel spenne foran med hurtigkroker
  • Doble kryssgjorder
  • Lang bogsplitt
  • Haleflapp
  • Elastiske beinsnorer
  • Horze Z-logo

Teknisk beskrivelse:


1200D ripstop 100% polyester. Fyll: 200 gram. 3000mm/3000mvp.


Vaskeanvisning:


Maskinvask på 30 grader. Lufttørk.


Bruksanvisning:


Et utedekken som gir deg mye for pengene. Dette dekkenet er holdbart og sterkt og er perfekt for de varmere vinterdagene.


Gjennomsnittlig vurdering
4.9
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Kjærlighet kjærlighet kjærlighet!
5 Likes

Det er faktisk første gang jeg kjøpte et produkt herfra, så jeg bestemte meg for å gi det et skudd, siden alt jeg har sett på hvert nettsted jeg var på, var annonser for Horze .. Jeg kjøpte dette for fullblods, (jeg bor i fjellene i PA og det blir veldig kaldt for ham) å ikke vite hva jeg kan forvente ... Og jeg er faktisk forelsket i hvordan det passer og hvor varmt det holder gutten min! Og det kostet meg ikke en arm og et bein! Han ELSKER det, hvis jeg sier det for ham! Jeg vil anbefale dette for alle som leter etter et godt teppe, spesielt noe å holde på en ikke så fluffig eller klipt hest for de kjølige dagene! Ps- for de som lurer på, bærer hesten min normalt et 76in teppe (16,3 th TB), men 75in passer fortsatt like fint / likt !! Forhåpentligvis hjelper det!

Fint, men litt for stort?
1 Likes

Fint teppe, men kjører litt stort. Hesten min bærer vanligvis 80-81 og jeg føler at en 78 ville ha passet bedre. (Han har et annet stabilt teppe under). Robust enkel og fin. Klemmene foran gjør det lettere å feste.

Stor alternativ tepper
1 Likes

Jeg bestemte meg for at hesten min skulle kjøpe et teppe som gikk i Horze-butikken. Dette er ikke første gang jeg bestiller her, så jeg er 100% sikker på kvaliteten på varene. Jeg valgte et teppe Horze Nevada fordi det passer for høysesongen, og kostnadene er ikke høye. De unike fordelene med denne modellen: Dobbelt spenner på brystet med karbiner, ikke veldig tungt og et utmerket kompromiss mellom lette og tynne tepper og vanlige tunge.

Teppe av høy kvalitet for lite penger
1 Likes

Gjør et veldig godt inntrykk av høy kvalitet. Faller litt stort - barlindstall mindre er nok nok

Veldig fornøyd! Tørr & varm hest!
0 Likes

Veldig fornøyd med passformen, utseende på dekkenet. Ligger godt på hesten, liker at det er litt lengde i det så dekker krysset & øverste del av halen godt. Fine tilpasningsmuligheter med gjord-stroppene. Holder hesten tørr og varm, vannet "preller" av og er litt fuktig på innsiden etter en dag med mye regn på vestlandet. Tommel opp!

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.