« Tilbake / Hest / Sjabraker / Salpad / Korrigeringspad

Horze Horze Cairo Infra-Red halvpad

RRP: -20% rabatt
479,00 kr
RRP: 599,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Farge: Anthracite Dark Grey
Anthracite Dark Grey Horze Cairo Infra-Red halvpad
Størrelsestabell
Size A - Size B - Size C - Size
P 54 47 64.5
F 59 52.5 69
Tilbake

Det er viktig at sjabrakens størrelse er basert på sallengden, og ikke nødvendigvis på hestens rygglengde. Sjabraken skal alltid være litt lengre enn salen. Sjabrakens modell skal også stemme overens med saltypen (f.eks dressur, kombinert).

 

P-sjabraker (Ponni) passer vanligvis salstørrelser 14-16,5

F-sjabraker (Full) passer vanligvis salstørrelser 16-18,5

Ponnistørrelsen passer alle hester under 148 cm (14,2 hh), målt ved manken. Full passer alle hester over 148 cm (14,2 hh), målt ved manken.

Horze logo
Frakt fra Horze
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Anatomisk formet halvpad med infrarødt stoff som reflekterer kroppsvarmen og trenger inn i vevet hvor det har en positiv effekt på blodsirkulasjonen og metabolismen. Mesh langs manken for økt ventilasjon. Silikongrip forhindrer at salen sklir. Støtabsorberende og hurtigtørkende egenskaper. De keramiske nanopartiklene som er vevd inn i stoffet absorberer energien fra hestens kropp og frigjør en lang, infrarød stråle på 8-12μm bølgelengde tilbake til hestens kropp. Den infrarøde strålingen er i stand til å trenge dypt inn i vevet og påvirke vannmolekyler, noe som igjen fører til varmeutslipp, som får blodårene til å utvide seg. Dette øker blodsirkulasjonen og dermed også metabolismen, noe som også gjør musklene smidige.

Egenskaper:

  • Infrarødt stoff Anatomisk formet langs ryggen Hurtigtørkende Støtabsorberende Antiskli Mesh på manken Uten festestropper

Teknisk beskrivelse:

100% polyester

Vaskeanvisning:

Kan maskinvaskes på 30°C.

Produkt-ID: 17633

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: