FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Cavalor Hoof Aid Special, 5 kg

Produkt-ID: 25417

kr 1.089,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Leveringsklar
Cavalor Hoof Aid Special, 5 kg
kr 1.089,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze stallbøtte med trekk
kr 69,00
Cavalor Hoof Aid Special, 5 kg
Beskrivelse

Beskrivelse

Stimulerer hovvekst og forbedrer hovenes kvalitet.

Bruksområde

Cavalor Hoof Aid Special er et kosttilsudd utviklet til å forbedre hovkvaliteten. Siden noen hester har svært dårlig hovkvalitet, trenger de mye mer enn kun et vitaminmikstur som Biotin. Cavalor har utviklet en spesiell, høy kvalitets mikstur som gjenoppretter hovkvaliteten i slike hester.Cavalor Hoof Aid Special brukes av fagfolk og spesialister i kampen mot skjøre og revne hover, separerte hovvegger, stagnasjon av hovvekst og dårlig hovkvalitet.

Sammensetning og sikkerhet

Cavalor Hoof Aid Special inneholder biotin og MSM. MSM er en meget biotilgjengelig svovelkilde. Svovel er en nødvendig ingrediens i keratin, en viktig bestanddel av hovveggen. Cavalor Hoof Aid Special inneholder også A-, D3-, B2-, B3- og C-vitaminer, samt kolin, kalsium og fosfor, chelatert kobber og sink. Videre inneholder Cavalor Hoof Aid Special aminosyrer som er viktige for hovvekst og hovkvalitet. Cavalor Hoof Aid Special ble spesielt utviklet for å inneholde de stoffene som har en positiv påvirkning på fordøyelighet av næringsstoffer og bindevevets motstand og fleksibilitet.

Dosering

Cavalor Hoof Aid Special gis som kosttilskudd: 50-150 g pr. dag i minst 1,5 måneder.

Emballasje

5 kg spann

FAQ

Hva er fordelen med MSM i Cavalor Hoof Aid Special?

Hovveggen inneholder relativt store mengder med keratin. Sulfur er en viktig bestanddel i keratin, og MSM er en god svovelkilde.

Hvorfor finnes det mer biotin i Cavalor Hoof Aid enn i Cavalor Hoof Aid Special?

Den daglige mengde biotin er nøyaktig den samme i begge produktene. Den daglige doseringen for Cavalor Hoof Aid er 30 g pr. dag (da biotinkonsentrasjonen er mye høyere), mot 135 g pr. dag for Cavalor Hoof Aid Special.

Hvor lenge skal jeg gi Cavalor Hoof Aid Special før jeg begynner å se resultater?

Hovvekst er en langsom prosess Derfor vil resultatene være synlige etter ca 6 uker. Det er sterkt anbefalt å gi Cavalor Hoof Aid Special i 3-6 måneder. I alvorlige tilfeller kan kontinuerlig administrering være nødvendig.

Gjennomsnittlig vurdering
4.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Hof
0 Likes

Et virkelig produkt av høy kvalitet og ponnien liker å spise det, duften er himmelsk fantastisk.

Knall produkt
1 Likes

Supert produkt. Hesten reagerte på lukt og ville ikke spise maten men etter noen dager spiste hun og merket stor forbedring i manvekst og hov kvalitet ble veldig bra men en må ha tålmodighet for resultatet kom ikke før etter 6 mnd men da måtte jg klippe manen 6-7 cm annen hver mnd

0 Likes

6 av 6 hester på stallen nektet å spise maten sin med dette i, det har en sterk syntetisk lukt og til og med to av de som er ekstremt matvrak stod bare å vred leppa og nektet å smake.. Shettisen tok en smak og stod deretter og "spyttet".. Når 100% av hestene i stallen nekter å nærme seg foret sitt, så er det noe galt med lukten på det... Kan ikke si noe om kvalitet eller om det fungerer da vi ikke får de til å spise..

Sheila Ellis
0 Likes

Since I started feeding Cavalor, I have taken a second off my time and am improving with every run. My horses are in great shape and have shiny coats and good feet.

Størrelse: Liten

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.