Få 12% rabatt på ALLE dekkener fra Horze & B Vertigo + FRI FRAKT!
Spar nå

Back on Track hundedekken (size 21-40)

Produkt-ID: D2021

kr 560,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track hundedekken (size 21-40)
Beskrivelse

Beskrivelse

Det ytre laget er laget av vannavvisende polyester med god ventilasjon. Med doble bogsplitt (i størrelsene 37-86) og snorer ved manken, kan det justeres for å få optimal passform. Det har også elastiske, justerbare bånd ved bakbeina, en åpning i halsen for å feste kobbelet, en haleåpning med glidelås, og refleksteip på hver side.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

1A frakk til hunden min
1 Likes

Min Labrador hann (helårs vannrotte) kjøpte denne pelsen i fjor vinter. Spesielt hvis det er isete og vått i den kalde årstiden, er han trasig og sliten etter en lang dag i beite, kommer så i bilen og liker å ta på seg frakken. Koser seg ned og jeg trenger ikke bekymre meg for at han skal kjøle seg ned. For dette formålet så jeg etter den aktuelle delen. De første gangene har det vært litt rart, siden stangen kommer gjennom bakåpningen (jeg synes noe er uheldig at glidelåsen - som ikke er et must og sporet kan holdes lukket av en glidelås - direkte på stangen) , Men det er ikke en virkelig svekkelse. Jeg synes den justerbare buksebiben er stor, som beskytter mageområdet. Selvfølgelig legger jeg hunden min soaking wet soaking wet in the coat, men en grunnleggende fuktighet absorberes godt av pelsen, den kan tørke godt og fremfor alt ikke avkjøles eller overopphetes. Hjemme tørker pelsen raskt igjen. Hvis han hopper utenfor i mørket, er refleksene en god ting. Jeg kan anbefale hundekåpen på det varmeste !!! Som med hestetepper, er det ofte en prøvelse å finne den perfekte delen. Etter mye prøve biter jeg en gang i det sure eplet - prisen er ganske bratt, men du vil bli kompensert for god kvalitet og passform. Min anbefaling: heller litt større enn for kort ordre.

Tilbake på spor hundedekken
0 Likes

Back on Track hundeteppet er lett å ta på, hunden liker å holde det på da det ikke klør eller gnir. Varpen er motstandsdyktig mot slitasje og har vært i bruk i flere år.

Et veldig bra hundedekken
0 Likes

Jeg kjøpte dette dekkenet til min snart 10 år gamle hund som trengte denne type dekken pga spondylose i ryggen samt at jeg gjerne vil at han skal holdes varm på kalde vinterdager. Ett svært bra dekken som jeg har til flere av mine hunder. Svært fornøyd med servicen fra Horze, ordren ble behandlet svært raskt og sendt og mottatt innen kort tid.

Tilbake på sporet hundeteppe
0 Likes

Opprinnelig da jeg pakket ut, gjorde det litt av et uklar inntrykk, MEN det motsatte er der SUPER-KJEMPER alle 5 hundene mine nå har 2 Back on Track-tepper per HORZE hund. Fin passform, stoff som også holder seg fint mens du blir vasket og trampet med på engen. Ingen små blide gutter. Også bevegelsesfriheten er super ved siden av for eksempel sykkelen eller noe. Jeg har en størrelse mindre for alle hundene mine, så de er litt romslige. Rett og slett et super teppe som er verdt pengene sine !!

Tilbake på bane-varp
0 Likes

En hund i god størrelse, dimensjonene var nøyaktige og levering var rask.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.