JANUARSALG - ENDA STØRRE RABATTER! Opp til 50% rabatt på massevis av produkter! *
Spar nå

Back on Track hundedekken (size 21-40)

Produkt-ID: D2021

kr 560,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Back on Track hundedekken (size 21-40)
Velg størrelse Størrelsestabell
Back on Track hundedekken (size 21-40)
kr 560,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track hundedekken (size 21-40)
Beskrivelse

Beskrivelse

Det ytre laget er laget av vannavvisende polyester med god ventilasjon. Med doble bogsplitt (i størrelsene 37-86) og snorer ved manken, kan det justeres for å få optimal passform. Det har også elastiske, justerbare bånd ved bakbeina, en åpning i halsen for å feste kobbelet, en haleåpning med glidelås, og refleksteip på hver side.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Tilbake på TRack hundfrakk
0 Likes

Dessverre passer ikke hunden fra Back on Track hunden min i det hele tatt. Hunder som bærer stangen sin kan ikke bruke denne frakken, det er heller ikke umulig å sette stangen gjennom hullet som er gitt for den.

Størrelse: Normal
Tilbake på bane-varp
0 Likes

En hund i god størrelse, dimensjonene var nøyaktige og levering var rask.

Størrelse: Normal
0 Likes

Hyggelig at de passer perfekt, både for vår tyske gjeterhund og Jack Russel Terrier. Hyrdehundene har dem i bilen når de skal på trening, så musklene er varme når de kommer ut på treningsplassen. (der de ikke er på) De får dem på igjen når de er ferdige med treningen. Har sett og fått dem anbefalt av treningskamerater. Anbefaler på det sterkeste

Størrelse: Normal
1A frakk til hunden min
1 Likes

Min Labrador hann (helårs vannrotte) kjøpte denne pelsen i fjor vinter. Spesielt hvis det er isete og vått i den kalde årstiden, er han trasig og sliten etter en lang dag i beite, kommer så i bilen og liker å ta på seg frakken. Koser seg ned og jeg trenger ikke bekymre meg for at han skal kjøle seg ned. For dette formålet så jeg etter den aktuelle delen. De første gangene har det vært litt rart, siden stangen kommer gjennom bakåpningen (jeg synes noe er uheldig at glidelåsen - som ikke er et must og sporet kan holdes lukket av en glidelås - direkte på stangen) , Men det er ikke en virkelig svekkelse. Jeg synes den justerbare buksebiben er stor, som beskytter mageområdet. Selvfølgelig legger jeg hunden min soaking wet soaking wet in the coat, men en grunnleggende fuktighet absorberes godt av pelsen, den kan tørke godt og fremfor alt ikke avkjøles eller overopphetes. Hjemme tørker pelsen raskt igjen. Hvis han hopper utenfor i mørket, er refleksene en god ting. Jeg kan anbefale hundekåpen på det varmeste !!! Som med hestetepper, er det ofte en prøvelse å finne den perfekte delen. Etter mye prøve biter jeg en gang i det sure eplet - prisen er ganske bratt, men du vil bli kompensert for god kvalitet og passform. Min anbefaling: heller litt større enn for kort ordre.

Størrelse: Normal
Tilbake på sporet hundeteppe
0 Likes

Supertepper! Gjorde et lite uklar inntrykk når du pakker ut, MEN det motsatte er sant !! Er virkelig super tepper som er verdt pengene sine. Fin passform og fint stoff som forblir vakkert selv etter hyppig vask. Alle de 5 hundene mine har nå 2 Back on Track-tepper per hund. De boltrer seg med dem på engen og de forblir SUPER og de er ikke blide gutter! Også bevegelsesfriheten er SUPER også for f.eks ender ved siden av sykkelen eller noe. Jeg har en størrelse mindre enn normalt for hundene mine. Men egentlig ikke mer for oss !!

Størrelse: Liten

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.