Back on Track hundedekken i fleece, 86-91

kr 949,00
Pris inkl. MVA
Få 15% EKSTRA rabatt på merket Horze
Kopier kode: HORZE-HALLOWEEN
700 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 28.10.2021.
Svart Back on Track hundedekken i fleece, 86-91 backontrack
Størrelsestabell
Partnerprodukt
Forvent 4 dagers ekstra leveringstid.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
65 dagers returrett

Beskrivelse

Fleece med et lag Welltex Back on Track kreamisk stoff inntil hunden.Dette dekkenet er perfekt til sportshunder, eldre hunder og egentlig alle hunder. Brukes til oppvarming før og etter konkurranser, eller som terapidekken for eldre eller skada hunder.Ideelt etter vanntrening for å holde hunden varm - de fukttransporterende egenskapene sørger for at hunden tørker rask etter svømming og holder seg varm. Perfekt etter en tur i fuktig vintervær!Tekstilen er laget av fibre av polyester og polypropylen (noen av produktene er blandet med bomullsfibre) med keramisk pulver smeltet inn i fibrene. Keramikken gir stoffet unike egenskaper, som reflekterer kroppsvame i form av infrarød varmestråling.


Teknisk beskrivelse:


Stoffet er produsert i Kina og inneholder 100% polypropylen (PP) med keramisk pulver eller 50% polyester med keramisk pulver og 50% bomull.


Vaskeanvisning:


Back on Track produkter kan vaskes i maskin på 30 grader med et skånsomt vaskemiddel. Lufttørk.Obs: Ikke bruk blekemidler, tøymykner eller tørketrommel. Produktet skal ikke strykes med temperatur på mer enn 50 grader. Det keramiske pulveret er smeltet inn i fibrene av polyester/polypropylen, og faller ikke av når det vaskes.


Produkt-ID: D2032

Les Omtaler:

Back on Track hundedekken i fleece, 86-91