FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Back on Track nettingdekken til dachs

Produkt-ID: D2024

kr 659,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Back on Track nettingdekken til dachs
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Back on Track nettingdekken til dachs
kr 659,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track nettingdekken til dachs
Beskrivelse

Beskrivelse

Nettingdekkenet er fôret med Back on Track keramisk stoff på innsiden, ettersom nettingen former seg bedre etter kroppen enn andre stivere materialer. Dermed får det en mykere og bedre passform. Det betyr at selv hunder som ofte ikke liker å gå med dekken lettere vil akseptere dette lette dekkenet.Nettingdekkenet kan brukes under andre dekken, under trener eller i regnvær når hundens pels er våt, slik at tørkeprosessen går fortere. Nettingdekkenet er ideelt i slike situasjoner etter som det slipper dampen gjennom. Du kan justere hovedåpningen og mankeområdet for å få en optimal passform. Det er reflekser på begge sider.


Teknisk beskrivelse:


Fôr: 100% polypropylen keramisk tekstil, utside: 100% polyester.Lengde: Mål ryggen fra manken til haleroten.


Vaskeanvisning:


Vaskes på maks 40 grader på et skånsomt vaskeprogram.


Gjennomsnittlig vurdering
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.