JANUARSALG - ENDA STØRRE RABATTER! Opp til 50% rabatt på massevis av produkter! *
Spar nå
-10%

Bucas Freedom Hundedekken 300g 50-75

Produkt-ID: 300440

kr 386,10
kr 429,00
(Pris inkl. MVA)
Slutter om:
Bucas Freedom Hundedekken 300g 50-75
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Bucas Freedom Hundedekken 300g 50-75
kr 386,10
kr 429,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Bucas Freedom Hundedekken 300g 50-75
Beskrivelse

Beskrivelse

Bucas Freedom Hundedekken gir nå hunden din den sammen Bucasbeskyttelsen som hesten får. Disse hundedekkenene er laget av vanntett, pustende rip-stop stoff, og har striper med refleks på bakre del. Den justerbare mageplaten holder hunden din tørr og ren under, og den bakre elastiske snoren holder det på plass. Den vide halsen er perfekt til alle fasonger og størrelser, og kragen har en åpning hvor kobbelet kan komme ut.Freedom Hundedekken kommer i to tykkelser, lett 50g isolasjon og ekstra varm 300g isolasjon. Freedom Hundedekken er godt designet og enkle å bruke, og holder hunden din komfortabel og deg fri for bekymringer!


Egenskaper:


  • Vanntett og pustende utside
  • Rip stop utside
  • Pustende silkelignende fôr
  • Kommer i to tykkelser, 50g og 300g
  • Justerbar og sikker magestropp
  • Elastiske beinstropper

Gjennomsnittlig vurdering
4.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Nydelig og solid dekke veldig typisk hest
0 Likes

Det er et deksel av god kvalitet og benekter ikke opphavet (produsent av artikler til hester). Selvfølgelig er den designet for hunder med en beskyttelse som går ned mellom forbena og hvis grepet går opp på hver side av ribbeholderen for å bli med og lukke med en hard plastklips på toppen av baksiden av dyr. Den er justerbar, perfekt, og den flyter ikke. Jeg bestilte en størrelse 70 cm til labradoren min som er en renraset veldig kraftig fysisk. Justeringsnivået rundt kroppen er akkurat det han trengte (det er 87 cm thorax). Det kan virke litt lenge på ryggen (det skjer med ham bak rumpa, i begynnelsen av halen), men i det minste er den perfekt dekket av veldig dårlig vær under turer.

Størrelse: Stor

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.