Nå får du 10% ekstra på salget! *
Bruk koden: EXTRA10
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

Eskadron hundedekken, nylon

Produkt-ID: D2017

kr 249,00
(Pris inkl. MVA)
Eskadron hundedekken, nylon
Velg størrelse Størrelsestabell
Eskadron hundedekken, nylon
kr 249,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Eskadron hundedekken, nylon
Beskrivelse

Beskrivelse

Nylon hundedekken med kunstig pelskant på kragen, som beskytter rytterens og hestens trofaste følgesvenn mot vind, regn og snø. Ekstra bog- og magestykke kan justeres individuelt ved hjelp av borrelås.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Fin jakke men telt
0 Likes

Jakken er veldig vakker og ellers i god størrelse, men når du legger mageklaffen rundt klaffen og hundens mage er ca 10 cm tom. Dette er en normal vekt og stor tysk gjeterhund. Jeg antar at jeg selv må flytte snapene for å få jakken til å passe. Det ville være fint å vite hvilken hund som passer deg.

Størrelse: Stor

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.