Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver!
Spar nå

Jacson Pippi hundedekken, 20-60cm

Produkt-ID: 321906

kr 287,10
kr 319,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Jacson Pippi hundedekken, 20-60cm
Beskrivelse

Beskrivelse

Vanntett hundedekken i et mykt og fleksibelt stoff med reflekterende detaljer. Stripet fleecefôr og praktisk mageplate med borrelåsfeste over ryggen.


Vaskeanvisning:


Maskinvask på 40°C.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Pippi hundedekken.
0 Likes

God passform. En fin detalj er hullet til å tre båndet gjennom. Det kunne gjerne vært et ekstra feste på båndet som går rundt magen.

Perfekt rundt
0 Likes

Supermyk materiale, passer perfekt og kan tilpasses av borrelåsen til min smale valpedame. Kledning og avkledning er også veldig ukomplisert. Klasse!

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.