« Tilbake / Hest / Dekken / Insektsdekken

Kentucky Horsewear Kentucky Horsewear Classic Mesh fluedekken

1.190,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Beste Pris
Beste Pris
Spar 22% EKSTRA på Horze & B Vertigo-merket! + Få 12% rabatt på nesten alle andre merker
Kopier kode: SUMMER2024
1000 kr er det minimale bestillingsbeløp. Merkene i Brands in Focus Sale er ekskludert: Bucas, Schockemöhle, Suedwind, Karlslund, Mountain Horse, Covalliero. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 17.06.2024.
Farge: Silver
Silver Kentucky Horsewear Classic Mesh fluedekken
Størrelsestabell
Horze logo
Frakt fra Horze
SAMLE POENG med denne varen som Horze Club-medlem.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Hva er spesielt? Mesh fluedekken gir en ypperlig beskyttelse mot insekter. Dette gjør det til et perfekt dekken til hester med svært sensitiv hud. Dette dekkenet kommer med en spesiell, triangulær lukking. Lukkingen minsker trykket på hestens bryst og manke, og er derfor svært komfortabelt når hesten gresser. For ekstra komfort og beskyttelse har vi inkludert en avtakbar hals. Stoff og materialer Dette fluedekkenet er laget av en tettvevd mesh som holder de fleste insekter borte. Mesh-stoffet er ekstremt sterkt og vil være en ideell hjelp ute på beite i mange år framover. Stoffet er glatt på innsiden, noe som gir en myk følelse og sikrer at det ikke fester seg hår til dekkenet. Takket være de lyse fargene på dekkenet vil det reflektere solstrålene og dermed ikke absorbere varme. Den fine meshen vil fortsatt gjøre at luft kommer igjennom. Manen, brystet og haleområdet er fôret med myk polyester for å unngå gnag. Form og størrelse Mesh fluedekken er anatomisk formet for å holde seg i riktig posisjon, selv etter at hesten har rullet seg. Fronten på dekkenet lukkes med en sterk borrelås og en spesiell triangel-lukking. Triangel-lukkingen gjør at du kan justere dekkenet til en mer presis passform. For å beskytte magen kommer dekkenet med mageplate. Denne lukkes med borrelås og tre rette gjorder. Ettersom mageplaten er tett på hestens mage unngår du at insekter flyr inn fra siden. Haleflappen er litt lengre enn vanlig, og kommer med strikk til halen. Takket være elastikken vil halen holde seg tett til dekkenet, og dermed gi mer beskyttelse. Den avtakbare halsen er forsterket med tykk og sterk web, slik at den ikke sklir ned halsen. På grunn av forsterkingen på begge sider av halsen legger den ikke press direkte på manen.

Egenskaper:

  • Utmerket insektsbeskyttelse med utmerket komfort Ingen press på brystet og manken takket være lukkingen Kommer med avtakbar hals Mesh-stoffet gjør at luften trenger igjennom Unngå gnag på man, bryst og hale takket være fôret

Vaskeanvisning:

Mesh fluedekken kan maskinvaskes på 30 grader, la det lufttørke etterpå.

Produkt-ID: 345274

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: