« Tilbake / Temaer / Travutstyr / Trav bitt / Kjørebitt tilbehør

Sprenger KK Ultra Gagbitt Sensogan 16mm

Fra 1.911,65 kr
RRP: 2.249,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Spar opptil 60 % på vår- og sommervarer
+ 19 % ekstra rabatt på Horze & B Vertigo
+ EKSTRA 9 % rabatt på andre merker
Kopier kode: SUN-DEAL
Gjelder i appen og i nettbutikken: 1200 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 22.07.2024.
Farge: Ikke spesifisert
Ikke spesifisert Sprenger KK Ultra Gagbitt Sensogan 16mm
Horze logo
Frakt fra Horze
SAMLE POENG med denne varen som Horze Club-medlem.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Ved å bruke to sett med tøyler i kombinasjon med det spesielle sidestykket for gagbitt gir dette en effektiv og presis kontroll på hestens munn og nakke.Spesielt egnet for hester som har en tendens til å bli sterke. Presset hesten får på nakken gir rytteren maksimal kontroll. Gagbitt er svært populære i miljøene sprang og polo.KK ULTRA - Sammenlignet med tradisjonelle bitt, så har det tredelte KK ULTRA en midtdel - også kalt bønna - som er forkortet og vinklet forover med 45°.Kun med denne vinkelen vil midtdelen ligge pent mot tunga, noe som gir en jevn og konstant kontakt slik at hesten får tydlige signaler via tøylene.Det innovative KK ULTRA bittet drar nytte av den eksepsjonelle sentiviteten til hestens tunge, som forsterker forståelsen av signalene bittet gir. Når man tar i tøylene vil midtdelen på KK ULTRA hvile på hestens tunge uten å klemme den, og forbindelsesringene ruller på tungen. Tungens sensitivitet ivaretas, slik at klare instruksjoner kan gis.KK ULTRA bitt gir en presis kontakt mellom rytter og hest som ikke kan sammenlignes. Man ser normalt en stor forbedring så fort man bytter til et KK ULTRA bitt.Det anatomisk utformede munnstykket er svært komfortabelt for hesten, fordi rytteren kan gi mykere signaler og hestens smidige harmoni bevares.

Teknisk beskrivelse:

Munndel: Tredelt.Materialer: Sensogan med rustfritt stål på sidene.Tykkelse på bittet: 16 mm.Diameter på ringene: 80 mm.Type ring: Gag.

Produkt-ID: 300717

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: