Nå får du 10% ekstra på salget! *
Bruk koden: EXTRA10
Kopier
Kopiert til utklippstavlen
-10%

Finntack Crescendo kjørebitt

Produkt-ID: 13550

kr 242,10
kr 269,00
(Pris inkl. MVA)
Slutter om:
Finntack Crescendo kjørebitt
Velg størrelse Størrelsestabell
Finntack Crescendo kjørebitt
kr 242,10
kr 269,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Finntack Crescendo kjørebitt
Beskrivelse

Beskrivelse

Strengt travbitt for hester som trenger fast munnføring. Rustfritt stål (Inneholder nikkel).


Teknisk beskrivelse:


Crescendo.


Gjennomsnittlig vurdering
2.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

sjokkerende
1 Likes

Jeg er sjokkert over at det er noe på markedet. Hvordan kan du putte noe i munnen når du elsker hesten din? Noe sånt vil ikke komme i nærheten av hesten min i livet. Bad the Horze har noen gang solgt noe.

Størrelse: Normal
instrument for tortur
2 Likes

Synd at et slikt torturinstrument til og med selges!

Størrelse: Normal
Jeg ble sjokkert
4 Likes

Hvordan kommer man på ideen om å gjøre en så forferdelig ting? Jeg ble tilbudt biten på Facebook og ble forferdet. Skam deg!

Størrelse: Normal
Crescendo Gebiss - Achenbach ville snu i graven!
14 Likes

Hvordan denne biten skal være følsom for meg, er ikke å formidle. Et konstant tilknytning i betydningen Achenbach er derfor ikke mulig fordi hesten påføres betydelig smerte. Et forsiktig strekk i hånden er utenfor rekkevidden til dette instrumentet, og absolutt ingen hest blir invitert til gledelig samarbeid? Er det trygt å sove etter å ha beskrevet dette torturapparatet som en mild korrigerende tannbehandling? Det burde heller kalles: en ekstra skarp tannprosedyre for de fattige hjelpestudentene som bare vil kontrollere hester gjennom tvang og smerter! For øvrig ble bildet av dette skrekkverktøyet pålagt meg av Google. Nei takk!

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.