Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå
-60%

Uvex sportstyle 509

Produkt-ID: 312896

kr 75,60
kr 189,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Uvex sportstyle 509
Beskrivelse

Beskrivelse

Sporty stil.


Optimal beskyttelse møter sporty design. Sporty uvex sportstyle 509 brille for barn med speilglass med høy blendebeskyttelse mot sterkt sollys.
Sporty uvex sportstyle 509 brille for barn med speilglass med høy blendebeskyttelse mot sterkt sollys. Sportsstil med slående rammedesign.


Egenskaper:


  • Litemirror
  • Fleksible bøyler
  • Hodestropp

Teknisk beskrivelse:


100% UVA, UVB, UVC beskyttelse.


Gjennomsnittlig vurdering
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Dette produktet har ingen anmeldelser

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.