FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Bak on Track ryggvarmer

Produkt-ID: 17582

kr 985,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Leveringsklar
Bak on Track ryggvarmer
kr 985,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Bak on Track ryggvarmer
Beskrivelse

Beskrivelse

Ryggvarmer, formet etter hestens kropp. Formet for optimal virkning. Webbinglokker til å feste selen.Gjorden selges separat (17580).


Teknisk beskrivelse:


Størrelse: 94 x 107 cm (utbrettet). Ytterstoff i 100 % bomull. Fôring i 100 % polyester keramisk tekstil.


Gjennomsnittlig vurdering
4.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Dessverre er systemet med brystdelen ikke fullt utviklet!
1 Likes

Ryggen varmere holder sitt løfte og hestene mine nyter den behagelige varmen på ryggen. Dessverre sklir han veldig lett. Derfor bestilte jeg også den tilsvarende brystdelen. Gjennom dette, men så mye tog på monteringsringene at sømmene går av. Bare med bilbelte, glir ryggen varmere bakover under langvarig slitasje (spesielt i bevegelse). Likevel er effekten veldig god!

Brukes som et alternativ til solarium
0 Likes

Veldig fint og stabilt utførelse. God lengde for måren min (høyde 171, takstørrelse 145). Jeg la ryggen varmere på henne før hun syklet, og hun slapper synlig av. Siden jeg har ryggen varmere bare nylig, kan jeg ikke si noe om effekten.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.