FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Finntack Elite vinterjakke

Produkt-ID: 35213

kr 1.990,00
(Pris inkl. MVA)
Finntack Elite vinterjakke
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Finntack Elite vinterjakke
kr 1.990,00
(Pris inkl. MVA)
 • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
 • #1 på markedet!
Finntack Elite vinterjakke
Beskrivelse

Beskrivelse

Utsøkt jakke laget av polyester i førsteklasses kvalitet, med funksjonelt, laminert belegg. Har fullt tapede sømmer og et membran som ikke bare er vind- og vanntett, men også puster. Denne jakken gir en perfekt beskyttelse mot søle og vann, samtidig som du holder deg varm på de kjøligste dagene.


Egenskaper:


 • Fullt tapede sømmer
 • Vindtett, vanntett og pustende (10000mm/10000mvp)
 • Teflonbelegg
 • To innerlommer med glidelås
 • Avtagbart fôr (200 g)
 • Refleksdetaljer for sikkerhet
 • Brystlomme med glidelås
 • Lommer foran med glidelås og magnetlukking
 • Buy the matching Trousers! (35223)
 • Mansjetter med borrelås
 • Snøbelte-stropp i midjen
 • Ekstra flapp på glidelåsen som hindrer søle og støv fra å komme inn
 • Passer begge kjønn
 • Formet erme for maksimal komfort når man kjører
 • Lengde på str M er ca. 86 cm fra krage til bunnen av erme
 • YKK glidelås foran
 • Skallmateriale: 100% polyester
 • Vaskeanvisning: 40 grader

Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Meget godt vintersett!
0 Likes

Jeg har overlevd vinteren på innlandet i Nord-Norge med dette settet. Jeg elsker det! Det har reddet meg fra -30 kuldegrader. Samtidig har jeg brukt det gjennom våren med bare en tskjorte/tynn genser under. Anbefales på det varmeste :-) Jeg gikk ned en størrelse av hva jeg vanligvis bruker da jeg er dame og ville ha en litt smalere passform.

Størrelse: Normal
Ekstremt gjennomtenkt allrounder
1 Likes

Aller først vil jeg si at jeg ikke syklet eller syklet selv, og jeg kjøpte denne jakken etter anbefaling fra partneren min. Jeg må forholde meg profesjonelt til frossen mat (ca. -20 ° C) og hadde også takket være forkjølelsen i Tyskland muligheten til å teste denne jakken omfattende. Utførelse: Veldig rent bearbeidet, ingen steder å finne en løs tråd, glidende glidelåser av høy kvalitet og komfortabelt materiale. Siden noen av de populære utendørsmerkene kunne klippe en bit. Fit: Etter min mening, egentlig ikke unisex. For meg som en trent mann faller hun ut som en veldig typisk, rett snitt menn. Damer trenger mest sannsynlig XXS-S Funksjoner og funksjon: Denne jakken kan være nesten hermetisk tettet mot kulden. Glidelåsen foran har totalt 3 overlappede klaffer, kragen er foret med fleece og høy nok til å vikle rundt halsen pent, ermene har påsydde mansjetter med tommelfinger og en snor + elastisk linning med glidelås lukker jakken nede. Til slutt har kald luft nesten ingen mulighet til å krype inne, og til og med viften i fryserhuset lager ikke nok vind til å komme gjennom. Det avtakbare, vatterte fôret i forbindelse med det absolutt tette ytre skallet gjør jakken så behagelig varm at noen tyngre skijakke ser gammel ut. Selv uten foret gjør denne jakken til en super figur. Vindkast vinder bare ikke gjennom og regn ruller av som aldri før. I tillegg gjør det indre nettet alt behagelig luftig og ikke badstu-aktig, som også sveises regnjakker. Uten å fôre en flott vindjakke / regnjakke / overgangsjakke, med riktig undertøy til det er nær frysepunkt. Alle lommene er kuttet store nok og lett tilgjengelige, innvendig og utvendig. Jeg vil også si at innerlommer er festet til både det avtakbare fôret og det indre nettet. Godt designet. For ofte har jeg sett 2-i-1-jakker, hvor det ikke ble igjen noen innerlommer uten innerfor. Konklusjon: For meg en veldig godt designet allrounder jakke som kan brukes og kombineres på mange forskjellige måter. Hvis verken arktisk vinter utover -25 ° eller tropisk regnvær øker, gjorde denne modellen til en veldig god figur. For fremtiden og for å presse det allsidige konseptet til det ekstreme, ville en versjon med avtagbar hette være et flott tillegg til produktlinjen

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.