Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

Zilco knebeskyttere Slickz Std

Produkt-ID: 19928

kr 689,00
(Pris inkl. MVA)
Zilco knebeskyttere Slickz Std
Velg størrelse Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Zilco knebeskyttere Slickz Std
Beskrivelse

Beskrivelse

Brukes oftest av gangartshester, men passer også til travere. En helstøpt, hard beskytter som er laget for å passe på innsiden av kneet og forhindre hesten i å skade seg.Samtidig som du får en hard, støpt beskyttelsesplate til kneet, vil det sleipe patentet ytterst gjøre denne modellen lettere enn andre knebeskyttere på markedet.Disse beskytterne har også en strukturert hexagon neopren fôring for bedre luftsirkulasjon og grep.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

De beste knebelegga
0 Likes

Har flere merker knebelegg til mine travere. Men disse er de desidert beste. Fantastisk passform og gir god beskyttelse.

Great buy
0 Likes

Bought these for my Friesian Gelding, very happy with the product high quality at a great price fits perfectly and looks great Would definitely recommend to anyone with driving horses

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.