Nå får du 10% ekstra på salget! *
Bruk koden: EXTRA10
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

Horze ribbede gummikopper med dobbelt lukking

Produkt-ID: 19704

kr 179,00
(Pris inkl. MVA)
Horze ribbede gummikopper med dobbelt lukking
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze ribbede gummikopper med dobbelt lukking
kr 179,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze ribbede gummikopper med dobbelt lukking
Beskrivelse

Beskrivelse

Disse gummikoppene holder seg på plass, de verken roterer eller gnager.


En forsterket kant på disse koppene gir holdbarhet og forhindrer slitasje under heftig bruk. De doble borrelåsene gjør det enkelt å justere disse koppene rundt hestens bein, slik at de får den perfekte passform.


Egenskaper:


  • Anti-skli gummikopper
  • Vil ikke rotere eller gnage
  • Doble borrelåsfester
  • Selges i par

Teknisk beskrivelse:


100% gummi.


Vaskeanvisning:


Skylles i kaldt vann Lufttørk


Gjennomsnittlig vurdering
3.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Monter og hold!
0 Likes

Jeg syklet disse klokkene rundt 15 ganger, både inne og ute. De sitter godt, snur ikke, og borrelåslukkingen er fremdeles perfekt. Toppprodukt, jeg vil kjøpe igjen om nødvendig!

Størrelse: Normal
Kjøper de ikke igjen
0 Likes

Gummien er for så vidt ok og virker solid, men borrelåsen er dårlig kvalitet. De første dagene er de vanskelig å få fra hverandre, deretter blir borrelåsen bare slappere og slappere, dårlig feste og du kan ta av koppen ved å dra litt i siden på de. De sklir rundt på hoven, i alle fall på min hest. Kjøpte den en str større pga usikkerhet på str og fordi han bruker de ute. De satt tight og fint så lenge borrelåsen var helt ny og hard. Så sklir de rundt nå som den er slapp.

Størrelse: Normal
Bra produkt, men borrelås av dårlig kvalitet
0 Likes

Disse klokkene gjør jobben sin hvis vi ikke er avhengige av riper som er vanskelige å skille og oppløse etter første bruk. Kvaliteten er prisen, men jeg vil ikke kjøpe dette produktet, plasten rev for lett etter min mening ...

Størrelse: Normal
God og beskyttende, men kort varighet.
0 Likes

Veldig beskyttende og gummidelen brytes ikke selv med en hockey, klistremerket er litt vanskelig når du overlapper det, men klistremerkene er holdbare, vi rev den fra hverandre i 2 måneder ved å bruke gummidelen under klistremerket.

Størrelse: Normal
Anbefales ikke
0 Likes

Dessverre gikk klokkene av etter tredje gang. Sprekker i tannkjøttet, borrelåsen anstrengt, borrelåsen ble helt revet og sømmene er en Schle. Derfor anbefales ikke. Hesten som hadde på seg disse er ikke en villhest, som stadig knekker bjeller.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.