Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå

Horze ribbede gummikopper med dobbelt lukking

Produkt-ID: 19704

kr 179,00
(Pris inkl. MVA)
Horze ribbede gummikopper med dobbelt lukking
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze ribbede gummikopper med dobbelt lukking
Beskrivelse

Beskrivelse

Disse gummikoppene holder seg på plass, de verken roterer eller gnager.


En forsterket kant på disse koppene gir holdbarhet og forhindrer slitasje under heftig bruk. De doble borrelåsene gjør det enkelt å justere disse koppene rundt hestens bein, slik at de får den perfekte passform.


Egenskaper:


  • Anti-skli gummikopper
  • Vil ikke rotere eller gnage
  • Doble borrelåsfester
  • Selges i par

Teknisk beskrivelse:


100% gummi.


Vaskeanvisning:


Skylles i kaldt vann Lufttørk


Gjennomsnittlig vurdering
3.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Veldig fin fleksibel hovklokke!
1 Likes

Hesten min er en masse ødelegger for hovbells .. Nå har jeg prøvd den med gummiklokker og har brukt pinkene i 2-3 måneder, og de har først sprekker, men er fortsatt fullt funksjonelle. Dette er holdbart for meg! Hvis jeg bestiller gummiklokker, vil jeg bare bestille denne modellen i fremtiden, siden klokkene er utrolig fleksible og ikke så stive som andre gummimodeller. Jeg kan anbefale deg med god samvittighet.

Veldig bra produkt
0 Likes

Leveringsnikkel, mottatt produkt godt pakket og samsvarer med beskrivelsen. Jeg tok dem i størrelse M ser bra ut, plasten er veldig tykk og luftbestandig for en god pris.

Beste klokkestøvler!
0 Likes

Jeg brukte disse klokkene på min gamle vallak som var i hjertestenger. De var det eneste som bodde på lenger enn en dag selv sammenlignet med ThinLine gatorbootz! Jeg bestemte meg for å prøve dem på min nye sensitive tb. Han klarte å ta av seg en sko i ett par og hatet et annet par så mye at han så død halt i dem. * øye rull * Disse var perfekte! Jeg hørte ham ikke klippe seg en gang i dem!

Veldig bra
0 Likes

Størrelsen passer til den spesifiserte. Materialet er ekstremt smidig, jeg kan ikke si noe om holdbarheten siden jeg først brukte det. Borrelåsen er flott

Dårlige borrelåsstropper
0 Likes

Stilige og kompatible, men borrelås-stroppene var veldig dårlig kvalitet. Etter tre ganger er de vanskelige å åpne. Borrelåsen blir sittende fast og går i stykker .... vil absolutt ikke kjøpe disse igjen!

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.