Nå får du 10% ekstra på salget! *
Bruk koden: EXTRA10
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

Horze Salerno kopper

Produkt-ID: 19771

kr 289,00
(Pris inkl. MVA)
Horze Salerno kopper
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze Salerno kopper
kr 289,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze Salerno kopper
Beskrivelse

Beskrivelse

Praktiske fôrede kopper er en kundefavoritt.


Myk fôring på innsiden og en god fleecekant på toppen gir god komfort på disse overtråkksbeleggene. Sterke borrelåser holder koppene trygt på plass.


Egenskaper:


  • Fleece saueskin på toppen
  • Gummibelagt HZ-logo
  • Selges i par

Teknisk beskrivelse:


Syntetisk lær.


Vaskeanvisning:


Skylles i kaldt vann Lufttørk


Gjennomsnittlig vurdering
4.4
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Horze bjeller
0 Likes

Jeg legger aldri igjen en kommentar, men der er jeg virkelig skuffet over å kjøpe i august i søpla i desember! Pelsen løslates og avslører en hard del som kan skade hesten lett. Jeg skifter vanligvis en gang i året, hos et konkurrerende merke holder jeg dem mye lenger for klokker med samme rekkevidde samme pris omtrent. Skuffet kan være en dårlig serie ...

Størrelse: Normal
veldig ulykkelig
0 Likes

Utrolig dårlige bjeller som allerede brakk etter den andre bruken. Så kom jeg inn i butikken der de bare ville sy dem, så knakk de igjen - så alt i alt ikke noen få bjeller jeg noen gang vil kjøpe igjen.

Størrelse: Normal
skuffet ...
0 Likes

Klokkene er veldig pene, men syingen i nærheten av ripene var ikke sammenhengende fra første gangs bruk ... mens den bare ble båret omtrent 1/2 time på en hest som ikke går på den ... Jeg ser igjen et par moumoutes bjeller, men jeg vil ikke ta disse ...

Størrelse: Normal
Nyttig og godt produkt
0 Likes

Jeg har kjøpt Horze-produkter i lang tid og regelmessig. Jeg bestemte meg for å kjøpe klokkene til denne produsenten, jeg vil spesielt merke meg noen få punkter - kvaliteten er ganske god, alt gjøres pent og utad attraktivt, hesten ser vakker og viktigst ut - hesten aksepterte dem umiddelbart som pårørende, merket ikke noe ulempe eller ubehag i oppførselen.

godt
0 Likes

Jeg ønsket å kjøpe Horze Salerno-bjeller fordi jeg hørte at kvaliteten er god. Og så fikk jeg også rabatt på øynene. Tilfreds med kvaliteten er alt på nivå. Jeg vil kjøpe mer ..

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.