« Tilbake / Hest / Sjabraker / Salpad / Korrigeringspad

LeMieux LeMieux Matrix Support Euro sprang halvpad

RRP: -7% rabatt
1.290,00 kr
RRP: 1.390,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt

Spar nå 12 % EKSTRA eller 17 % EKSTRA i vår nye APP!

Kopier kode: SPRING12
800 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 20.05.2024.
Farge: Navy
Navy LeMieux Matrix Support Euro sprang halvpad
Black LeMieux Matrix Support Euro sprang halvpad
One size
Størrelsestabell
Størrelse A
S/P 42 cm
M/C 45 cm
L/F 47 cm
Tilbake
Horze logo
Frakt fra Horze
SAMLE POENG med denne varen som Horze Club-medlem.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

LeMieux Matrix Support sprang halvpad gir ekstra komfort under salen, noe som gjør at du kan justere passformen så den passer din ridestil. Utskjæringen er laget for å passe et stort utvalg sprangsaler, og gir et diskret og sofistikert preg på rideutstyret ditt. Med støtabsorberende skum og et unikt silikontrykk for ekstra grep sikrer denne halvpaden stabilitet, grep og eksepsjonell komfort.

Teknisk beskrivelse:

Poly/bomullstoff: 60% polyester, 40% bomull. 3D mesh stoff: 100% polyester. Skum: 100% polyester. Bånd: 100% polyester. Tetronstoff for silikon: 100% polyester. Innlegg i nitrilgummi: Accoflex

Vaskeanvisning:

Kan maskinvaskes på et normalt 30 graders program. Vi anbefaler å vaske i vaskepose. Strekk den i korrekt form for å holde formen under tørking. Vennligst vær sikker på at vaskemaskinen er stor nok til å få god plass til hele paden. Vennligst sikre deg at alle borrelåser er lukket før vask. Skal kun lufttørkes og ikke i tørketrommel.

Produkt-ID: KSV9C

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: