Spar 130 kr. på din neste ordre over 600 kr.!*
Bruk koden: HORSE-DAY
Spar nå
Kopiert til utklippstavlen

Horze greiphode, holdbart kurvgreip

Produkt-ID: 50222

kr 159,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Leveringsklar
Horze greiphode, holdbart kurvgreip
kr 159,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze greiphode, holdbart kurvgreip
Beskrivelse

Beskrivelse

Redd det ødelagte greipet, bare erstatt kurvhodet.


Dette møkkagreipet kommer med en stor, innebygd kurv for å fange mer møkk, men samtidig la underlaget og flisen ramle gjennom. Det er bare å sveipe med seg møkka, vippe greipet bakover og riste det eller dunke det i gulvet. Møkka holder seg på greipet. Flisen ramler ut i boksen. Hele designet gir deg både bedre tid og gjør at du beholder mer underlag fordi det eneste du kvitter deg med er møkka. Det lette designet gjør det enklere for ryggen, og greipet kommer med en integrert stabilisator i tennene for å øke holdbarheten. Håndterer dobbelt så mye møkk som et vanlig greip. Formet for å gi mindre belastning. Passer teleskophåndtak #50209


Egenskaper:


  • Holdbart, kurvformet møkkagreip som gjør stallarbeidet til en lek
  • Lett design med robuste plast-tinder
  • Greipet er eksepsjonelt robust, noe som gjør det svært pålitelig
  • Betaler seg selv gjennom det du sparer inn på flis
  • Håndterer dobbelt så mye møkk som et vanlig greip
  • Formet for å gi mindre belastning

Gjennomsnittlig vurdering
4.4
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

100% TOPP
0 Likes

Kjøpt på en Horze-stativ under en konkurranse, er det det uunnværlige verktøyet som letter vedlikeholdet av kasser søppelspon, sagflis eller pellets! Kurven lar deg skille møkk fra søppel og overføre innholdet i spaden til trillebåren uten å legge den overalt! Jeg har 2 på forhånd fordi jeg ikke kan klare meg uten!

0 Likes

Ikke veldig hardt, i alle fall ikke i frysepunktet ... Ved første bruk krasjet den ytterste piggen. Selvfølgelig kan den fremdeles brukes så bra, men du kan dunge skjermen der.

0 Likes

Den har stor og god plass til masse møk. Men med min knakk den eine "pinnen". Men eg slo/stakk den inn i veggen. Den funker fortsatt fint. AMBEFALES!!!

Det er helt greit! :)
0 Likes

Flott grep! nå mister jeg ikke noe plukk fra det andre grepet mitt, da dette har beskyttelse for sidene :) men så ille at det hadde blitt skadet under frakt.

Gaffelhode for kurvspon
0 Likes

Gode poeng - teiner ganske tett sammen, slik at du kan øse opp selv de små bitene med poo. Kan øse opp en stor mengde poo og sengetøy og gi den en god risting uten å miste poo fra sidene. Reduserer mucking tid. Ulemper - ikke fullt så sterk som jeg skulle håpe. Bestilte en og første gang jeg brukte den, fanget den litt ujevn sement på gulvet og knakk en tine av. Bestilte en ny og fortsatte å bruke den mens vi ventet på levering og en annen tein gikk i stykker. Ny har kommet og så langt, så bra. Forhåpentligvis var den første bare en feil.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.