FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Back on Track pad til travsal

Produkt-ID: 12542

kr 649,00
(Pris inkl. MVA)
Back on Track pad til travsal
kr 649,00
(Pris inkl. MVA)
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 8 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track pad til travsal
Beskrivelse

Beskrivelse

Back on Track travsjabrak med spesiell skumpolstring som sprer trykket over en større del av hestens rygg. Fôret med det kjente Back on Track-materialet som stimulerer blodomløpet i vevet under stoffet.


Teknisk beskrivelse:


Materiale: 100 % polyester.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Elsker denne dyna!
0 Likes

Dette er en så flott pute! Når hesten min er i jobb, er han komfortabel og forlenger seg på trav. Jeg vil anbefale dette produktet på det sterkeste!

Tilbake på banen travsadelpute
1 Likes

Dette er et fantastisk, mykt, godt polstret element. Holder hesten min komfortabel når jeg er på jobb. Elsker det og vil anbefale det helt sikkert.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.