Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

Back on Track nakkebeskytter til hest

Produkt-ID: 22842

kr 349,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Back on Track nakkebeskytter til hest
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 3 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track nakkebeskytter til hest
Beskrivelse

Beskrivelse

Denne nakkebeskytteren dekker pannen, samt atlas- og axiskoden. Back on Track-effekten lindrer spenninger og bedrer blodsirkulasjonen lenger ned på ryggen enn noe annet lignende produkt. Borrelåslukning sørger for maksimal størrelsestilpassing. Nakkebeskytteren har bånd for knyting under halsen og forsterkninger på yttersiden der grimen ligger mot nakken.


Gjennomsnittlig vurdering
4.4
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Til schlabberig ...
4 Likes

Hadde mye håp, men denne nakkebeskyttelsen sitter ikke bra og kan ikke fikse godt. Rumler rundt. Jeg kan heller ikke finne noen positiv effekt med dette produktet. For alle andre Back on Track-produkter allerede. Jeg vil ikke ringe ham igjen.

flott artikkel
2 Likes

For min 185 cm høye Hannover passer den bra, du må bare justere med siden borrelås passform og vikle rundt grime eller hodelag som en fluehette. Effekten var som alle Back on Track-artikler veldig bra. Vallaken min er mye roligere og mer avslappet i gropene og også når jeg sykler. Bra er også at hetten involverer Atlaswirbel. Nå har vi sjelden nakkeproblemer, og det er lettere å berøre hodet. For min del er jeg superfornøyd med nakkebeskyttelsen. Selvfølgelig ville jeg kjøpe det igjen når som helst ***, og selvfølgelig har jeg mange artikler fra Tilbake på sporet.

topp produkt!
0 Likes

Jeg kan bare anbefale dette produktet! I det siste slapp hesten min aldri i nakken, men nå etter å ha hatt på meg var forskjellen svimlende! Hesten min slappet virkelig av nakken og det var en veldig avslappet tur! Wow :)

tilbake på sporet hodeskallehette
0 Likes

Ser ut til å ha en god effekt på at hestene mine har kjørt arbeid, men den store ser ut til å være litt stor på ham selv om han er en 17hh tb og det ser ikke ut til å være massivt holdbar med tanke på at den må bæres i lange perioder i dagen - han klarte å fjerne bindestrengen i løpet av to timer i stallen - kanskje en slags festing til hodekollene ville være mer passende

0 Likes

Som vanlig et bra produkt fra BOT, men den ikke akkurat pen, den ligner på ei badehette. Hesten liker denne godt, og jeg merker forskjell i nakken hennes etter øktene, så det er absolutt å anbefale. Den kunne vært noe lengre i bakkant, og litt tungre, da manen løfter den litt ved kanten.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.