Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå

Weatherbeeta Comfitec Classic medium utedekken 220g

Produkt-ID: 313397

kr 782,10
kr 899,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Weatherbeeta Comfitec Classic medium utedekken 220g
Beskrivelse

Beskrivelse

Klassisk stil til en god pris. Det nye WeatherBeeta ComFiTec Classic medium utedekken har: Sterk og holdbar 600 denier ripstop utside med avstøtende belegg som både puster og er vanntett; 210 denier Oxford polyesterfôr; Tradisjonell splitt på siden for naturlige bevegelser; Dobbel justerbar spenne foran; Justerbar & avtagbare beinsnorer; To lave kryssgjorder; Standard halelapp.


Teknisk beskrivelse:


220g fyll.


Gjennomsnittlig vurdering
4.3
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

weatherbeeta omslag
1 Likes

Som alle weatherbeeta-deksler er den perfekt

Veldig fornøyd
0 Likes

Veldig fornøyd med passform og størrelse på dette dekkenet til min fjording:) Glatt stoff inni så det blir ikke masse hår ved røyting.

Stort i størrelsen
0 Likes

Dette dekkenet bar stort i størrelsen og alt for vidt i halsen til min lusitano.

Oppfyller forventningene mine
0 Likes

Merknad for en punktlig bruk på brennende hest i engen .. som elsker å rulle. Perfekt passform Normal størrelse, jeg trenger fortsatt 140 og lite merke gir 6'3 Meget god kvalitet, godt vannavstøtende. Jeg ville foretrukket elastiske bånd i stedet for tynne stropper til lårbånd fordi syingen ikke holdt ... uten tyngdekraft .. Jeg rediderte en knute og alt er ok.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.