Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nå

Horseware Mio ponni insektsdekken

Produkt-ID: 307597

kr 549,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Horseware Mio ponni insektsdekken
Velg størrelse Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horseware Mio ponni insektsdekken
Beskrivelse

Beskrivelse

Fast hals, buer over frambeina, klassisk frontlukking, kryssgjorder, halesnor, stor halelapp.


Teknisk beskrivelse:


Materiale: Strikket polyester.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Veldig fint teppe
1 Likes

Kjøpt for min A-ponni (1,15m) i størrelse 90. Teppet er super, veldig fint pris / kvalitetsforhold. Fint materiale. Nylig kjøpte vi også en E-ponni: vi vil garantert kjøpe Amigo Mio Fly Teppe for det.

HInta kvalitetsforhold fungerer
1 Likes

Rimelig, men fordi HW - ble valgt dette, og pris / kvalitetsforholdet ser ut til å være ganske på linje. Hensikten var å ta litt rett størrelse (4´9, sannsynligvis ca 110 cm, standard 105 cm varp.) Fordi ponnien har en nakke og mye hår og mange jakker i fronten og nakken er distraherende. Dette føles riktig, modellen er bra og vil også gå for en smalere ponni. (Mindre størrelse, 4´6 tilsvarer 105 cm, ble bestilt av en smalere lagkamerat og fungerer!) Nylonforinger som HW ser ut til å alltid ha et minimum foran og ved toppen. Lett, lett å ta på. VS-Ponies League og HEPSIS Team ponnier anbefaler;)

Mye for stor .....
0 Likes

Tak bestilt på 1,00 m, jeg var allerede veldig stor ved levering: målte det er over 120cm-utmerket, men med 100 cm! Så naturligvis gikk tilbake uten å prøve-så her er ingen detaljert evaluering mulig :( I prisklassen regner jeg med litt mer nøyaktighet .....

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.