FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Horseware Mio ponni insektsdekken

Produkt-ID: 307597

kr 499,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Horseware Mio ponni insektsdekken
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horseware Mio ponni insektsdekken
kr 499,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horseware Mio ponni insektsdekken
Beskrivelse

Beskrivelse

Fast hals, buer over frambeina, klassisk frontlukking, kryssgjorder, halesnor, stor halelapp.


Teknisk beskrivelse:


Materiale: Strikket polyester.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Veldig fint teppe
1 Likes

Kjøpt for min A-ponni (1,15m) i størrelse 90. Teppet er super, veldig fint pris / kvalitetsforhold. Fint materiale. Nylig kjøpte vi også en E-ponni: vi vil garantert kjøpe Amigo Mio Fly Teppe for det.

Størrelse: Normal
HInta kvalitetsforhold fungerer
1 Likes

Rimelig, men fordi HW - ble valgt dette, og pris / kvalitetsforholdet ser ut til å være ganske på linje. Hensikten var å ta litt rett størrelse (4´9, sannsynligvis ca 110 cm, standard 105 cm varp.) Fordi ponnien har en nakke og mye hår og mange jakker i fronten og nakken er distraherende. Dette føles riktig, modellen er bra og vil også gå for en smalere ponni. (Mindre størrelse, 4´6 tilsvarer 105 cm, ble bestilt av en smalere lagkamerat og fungerer!) Nylonforinger som HW ser ut til å alltid ha et minimum foran og ved toppen. Lett, lett å ta på. VS-Ponies League og HEPSIS Team ponnier anbefaler;)

Størrelse: Normal
Mye for stor .....
0 Likes

Tak bestilt på 1,00 m, jeg var allerede veldig stor ved levering: målte det er over 120cm-utmerket, men med 100 cm! Så naturligvis gikk tilbake uten å prøve-så her er ingen detaljert evaluering mulig :( I prisklassen regner jeg med litt mer nøyaktighet .....

Størrelse: Normal

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.