« Tilbake / Temaer / Ponni & Shetland / Ponnidekken / Regndekken og vinterdekken til ponni

Kentucky Horsewear Pony All Weather Classic utedekken, 150 gram

1.790,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Beste Pris
Beste Pris
Spar opptil 60 % på vår- og sommervarer
+ 19 % ekstra rabatt på Horze & B Vertigo
+ EKSTRA 9 % rabatt på andre merker
Kopier kode: SUN-DEAL
Gjelder i appen og i nettbutikken: 1200 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 22.07.2024.
Farge: DB/AB
DB/AB Kentucky Horsewear Pony All Weather Classic utedekken, 150 gram
Horze logo
Frakt fra Horze
SAMLE POENG med denne varen som Horze Club-medlem.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

All Weather Classic vanntette utedekken er det perfekte dekkenet for å ha hesten ute daglig på regnfulle dager.

Hva er spesielt All Weather Classic vanntette utedekken er perfekt for daglig bruk i paddocken eller ute på beite. Dekkenet er motstandsdyktig mot alle værforhold takket være den vanntette og smussavvisende overflaten. Materialet på dette dekkenet er lett og har perfekt passform for å gi maksimal komfort. Stoff og materiale All Weather Classic vanntette utedekken er laget av en utside med 600D ripstop polyester med pustende, vanntett overflate. Denne strukturen gjør dekkenet svært Slitesterkt. Innsiden av dekkenet er av mykt, antibakterielt 210T polyester. Denne innsiden er lett å vedlikeholde da den ikke lukter, og hår ikke fester seg til det. Kombinasjonen av disse materialene holder hesten tørr i all slags vær. Form og størrelse Denne vanntette klassikeren har ingen sømmer på ryggen av dekkenet, noe som unngår risikoen for lekkasje. For ekstra varme kan du bruke dette utedekkenet med et underdekken, slik som Classic underdekken. I tilfelle hesten trenger ekstra beskyttelse kan en avtakbar hals kjøpes separat. Dekkenet har en overflate med den velkjente Kentucky-signaturen: dekkenet har to lukkinger foran i messingfarge, laget av rustfritt stål, kombinert med en sterk borrelås, to kryssgjorder og en avtakbar halesnor.

Egenskaper:

  • For daglig beskyttelse i paddocken eller på beitet
  • Lett
  • Utside i 600D ripstop
  • Glatt polyesterfôr
  • Avtakbar hals er tilgjengelig

Vaskeanvisning:

All Weather Waterproof Classic utedekken kan maskinvaskes på 30 grader. For å holde dekkenet vanntett anbefaler vi at du impregnerer det etter du har vasket det mer enn fem ganger. Ikke ha dekkenet i tørketrommel.

Produkt-ID: 336886

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: