Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nå

Horze Avalanche 1200D utedekken, medium tykkelse, 150g, halvhøy hals

Produkt-ID: 24047

kr 1.032,00
kr 1.290,00
(Pris inkl. MVA)
Horze Avalanche 1200D utedekken, medium tykkelse, 150g, halvhøy hals
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
 • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
 • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze Avalanche 1200D utedekken, medium tykkelse, 150g, halvhøy hals
kr 1.032,00
kr 1.290,00
Horze stor oppbevaringsbag
kr 199,00
Horze Avalanche 1200D utedekken, medium tykkelse, 150g, halvhøy hals
Beskrivelse

Beskrivelse

Dette mellomsesongdekkenet er perfekt når du ikke får bestemt deg om hva hesten skal ha på seg.


Noen dager må hesten ha et tykt utedekken, andre dager et tynt. Dette dekkenet er det perfekte valg når været er ustabilt, og det kan være varmt om ettermiddagen men kjølig om morgenen. Horze Supreme Avalanche PRO Mellomsesongdekken er det rette dekken for vår og høst. Dette dekkenet har T-spenner i frontlukkingen, kryssgjorder, elastiske beinsnorer og en lang halelapp.


Egenskaper:


 • Eksklusiv Horze 3-vask garanti på 1200D polyester rip stop, bevarer de vanntette egenskapene
 • Polyester og 150g fyll for kalde regnværsdager
 • Høy nakke med formede skuldre og ekstra skuldersplitt for å minske presset på skuldrene og minimere gnag
 • Ny, forbedret frontlukking med T-spenner for enkelt feste
 • Sølvfargede spenner i høy kvalitet av holdbart material
 • Kryssgjorder med strikk som gir fleksibilitet rundt hestens mage
 • Avtagbare elastiske beinsnorer
 • Stor halelapp festet dypt på baksiden av dekkenet, slik at det gir full dekning og vindbeskyttelse
 • Reflekssøm på stroppene
 • Teipede sømmer bevarer de vanntette egenskapene

Teknisk beskrivelse:


Materialer: 1200 D Polyester firkantet rip stop.3000mm/3000mvp vanntett/pustende.


Vaskeanvisning:


Maskinvask i kaldt vann. Skånsom sentrifugering med mildt vaskemiddel. Maskinvask på 40°C. Skal ikke i tørketrommel. Kun lufttørking.


Gjennomsnittlig vurdering
4.6
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Fin midtvekt vinterdeltakelse
5 Likes

Jeg lette etter en vinterdeltagelse som ikke var for varm for en hest som blir stoppet om natten og viste seg i løpet av dagen og står opp til rullering og valgdeltagelse. Dette teppet passer godt og holder seg sentrert og virker holdbart. Det ville være nyttig å ha en borrelåsstropp over bunnspennen også, siden hesten min liker å leke med bunnstroppen og har løsnet den! Også foretrekker jeg klippekrokene av eldre stil fremfor T-spenner. Jeg liker høykalsdesignet til Avalanche og de sjenerøse fremre skulderknebene. Det ville vært fint om teppet ble tilbudt i flere farger, slik at jeg raskt kunne fortelle Avalanche-regnearket fra vinterteppet. De er begge marine, ettersom svarte ikke appellerer til meg. Teppet er litt kostbart, men verdt det for passformen. Jeg har en 14 år gammel Tennessee Walking hest. Alt i alt vil jeg anbefale det. Endre T-spenner tilbake til spenne i klippstil og gi flere farger!

En av de beste dynene jeg kjøpte !!
3 Likes

Superfornøyd med dette dynet! Utrolig god passform og god kvalitet! Livmorhalsen er godt slitt og sitter perfekt hele tiden, i motsetning til andre dyner jeg hadde når den ofte brettes. Veldig gode spenner i fronten og bare kutt slik at den ikke sil for mye når hesten spiser fra bakken. Pluss så perfekt med 150 gram, så det er det ultimate overgangsteppet! Vel verdt prisen.

Beste alternativet
2 Likes

Jeg har mange tepper i butikken din. Alle kule. Dette er min favoritt. Hvis økonomiske muligheter ikke lar deg ta flere vintertepper ved forskjellige temperaturer, ville dette teppet være et ideelt valg. En sterk vind raser ofte (brudgommene holder fast i gjerdene for ikke å fly bort til hjemlandet i Usbekistan), våt snø eller Frost -25 ... generelt hjelper det i alle værforhold. Den er ikke blåst, blir ikke våt, temperaturen holder utmerket og holdbar. En stor krage er veldig praktisk, hesten bøyer seg, og ingenting faller bak skrubben, den ser ut som et visir. Hun har vært kledd i omtrent en måned, strippet bare noen få ganger da hun holdt på å rydde. Ull uten flass, alt skinnende, om enn en lang vinter. Ren, frost og vind ikke slått. Kort sagt, hesten min vokser fortsatt aktivt, den neste høst-vinteren vil jeg definitivt ta et slikt teppe, en størrelse større, først og fremst!

godt passende teppe
2 Likes

Endelig er en modell som overlater min norsk-arabiske blanding nok plass på nakke, skulder og bryst og samtidig ikke så langt at den glir bakover og dermed utøver press på nakkeleddet. Justeringsmulighetene på brystet er akkurat som de høye, langt fremover liggende folder pluss dette teppet. Derfor kjøpte jeg den samme modellen som et uforet regntrekk (det passer like bra - den fleece-foret varianten derimot falt mye smalere på skuldrene, brystet og nakken og trakk seg derfor tilbake). På grunn av det milde været har jeg ikke brukt teppet bortsett fra montering, så utholdenhetstesten (ingen skavling ved langvarig bruk og tetthet på teppet) er fremdeles ute, og jeg tilgir derfor ikke full score. Størrelsen er normal, hesten min trenger her, så vel som andre tepper i størrelsen 1,35 m ved 1,48 St. Jeg vil gjerne ha denne modellen i tillegg som en variant med 50g fôr.

Veldig fornøyd
2 Likes

Ligger perfekt på gipsy cob hoppa mi. God passform, bevegelighet og ikke minst fint å se på

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.