FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Horze Avalanche regndekken med fleece

Produkt-ID: 24017

kr 1.299,00
(Pris inkl. MVA)

Denne varen har økt popularitet de siste 24 timene

Horze Avalanche regndekken med fleece
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze Avalanche regndekken med fleece
kr 1.299,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
 • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
 • #1 på markedet!
Legg til en brodering
Legg til en brodering
Plassering av broderi *
Broderingstekst *
Klikk her for å se skrifttyper, farger med mer!
Størrelse *
Skrifttype *
Farge *
Form *
Kjøp dem sammen
Horze Avalanche regndekken med fleece
kr 1.299,00
Horze Howard grime
kr 199,00
Horze Howard mykt leietau
kr 89,00
Horze Avalanche regndekken med fleece
Beskrivelse

Beskrivelse

Dette regndekkenet med fleecefôr er perfekt for mellomsesongene når hesten i tillegg til å bli beskyttet mot regn trenger litt varme.


Utsiden består av 1200D polyester rip stop, og kommer med 3-vasks garanti som garanterer den vanntette og pustende funksjonen, noe ingen av våre konkurrenter kan tilby. Et regndekken med fleecefôr holder hesten din varm og tørr på regnfulle dager om høsten eller under en kraftig regnskyll om våren. Horze Supreme Avalanche PRO regndekken med fleece tåler det ustabile været om høsten og våren. Hold hesten din god og komfortabel med et fleecefôret holdbart regndekken som Horze Supreme Avalanche PRO regndekken med fleece. Frontlukkingen og de lave kryssgjordene er enkle å håndtere slik at du enkelt kan justere dem når hesten din står ute. Hesten din vil være glad og trygg, samtidig som skulderfoldene gir nok av bevegelsesfrihet slik at den kan slå seg løs. Det holdbare stoffet på dette regndekkenet tåler selv den sprekeste hest.


Egenskaper:


 • Eksklusiv Horze 3-vask garanti på 1200D polyester rip stop
 • Bevarer de vanntette egenskapene
 • Anti-nupp fleece som fører fuktighet bort fra hesten
 • Høy nakke med formede skuldre og ekstra skuldersplitt for å minske presset på skuldrene og minimere gnag
 • Ny, forbedret frontlukking med T-spenner for enkelt feste
 • Sølvfargede spenner i høy kvalitet av holdbart material
 • Kryssgjorder med strikk som gir fleksibilitet rundt hestens mage
 • Avtagbare elastiske beinsnorer
 • Stor halelapp festet dypt på baksiden av dekkenet, slik at det gir full dekning og vindbeskyttelse
 • Reflekssøm på stroppene
 • Teipede sømmer bevarer de vanntette egenskapene

Teknisk beskrivelse:


Materialer: 100% polyester firkantet rip stop.3000mm/3000mvp vanntett/pustende.


Vaskeanvisning:


Maskinvask i kaldt vann. Skånsom sentrifugering med mildt vaskemiddel. Maskinvask på 40°C. Skal ikke i tørketrommel. Kun lufttørking. 3-vasks garanti: De vanntette egenskaper bevares opptil 3 vask.


Gjennomsnittlig vurdering
4.3
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Stor varp!
0 Likes

Veldig bra passform for min islandshest. Føler god kvalitet og overraskende tykk mot fleece. For en gangs skyld en høytnekk med en skikkelig anstendig høy krage. Det eneste minus var virkelig treg levering ... Jeg anbefaler varpen!

Størrelse: Normal
Min beste dyne
0 Likes

Har hatt dette dynet nå i 4 år og brukt mye. Dynen som faktisk brukes mest. Så holdbar i dag som da det var nytt, motstår hydrogen uavhengig av det øsende regnet i en hel dag eller bare duskregn. Hun er alltid tørr sammenlignet med andre hester. Det er først nå 4 år at det begynner å bli litt små hull så enorme slitesterke også. Ikke en eneste skabb i løpet av disse årene som med mange andre dyner. Det eneste jeg kan være negativ med, er at fleece inni ville ha blitt sydd, men som tidligere skrevet, er det absolutt beste dynet mitt som slår Amigo og alle andre merker. Har også et vinterteppet nylonfôr, men blir aldri så kaldt, så jeg kan bruke det enda. Anbefaler dette dynet kontinuerlig og vil mer enn gjerne være en av testerne når nye modeller kommer.

Størrelse: Normal
Fleece foret snøskreddekke
0 Likes

Fordeler: - Veldig vakkert deksel, virker motstandsdyktig i 1200D og veldig ugjennomtrengelig. - Gå til høyre. - Belgen er perfekt for hestens komfort. - Praktisk lårrem som lett kan fjernes ved behov. - Halebånd tilgjengelig hvis nødvendig. - Raske, solide og justerbare fester, enten de er foran eller under magen, perfekt! - Enkle innstillinger. - Høyhalsutgave med høy hals som beskytter skuldrene mot regnet og ikke skader turnetten. Ulemper: - Avalanche skrape vanskelig å lukke i henhold til innstillingen på dekselet foran. - En hest som gjør vondt i nakken (under / litt over brystet), når han senker hodet for å beite, er åpningen ikke bred nok og forårsaker irritasjon på dette nivået. - Fleecefôret som har en tendens til å gli bakover uten at selve dekslet glir så langt, det ville være nødvendig at fleecefôret blir sydd midtdekselet for å unngå ulemper. Totalt sett er jeg veldig fornøyd med kjøpet mitt de første dagene jeg bruker.

Størrelse: Normal
Dårlig passform!
0 Likes

har kjøpt avalanche dekken tidligere år og de har sittet som et skudd. Denne nye versjonen gnager på manke og skuldre, sitter skeivt, og har en ekstremt merkelig passform

Størrelse: Stor
Hfssfjj
0 Likes

Vcdcvbkjffhjn

Størrelse: Normal

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.