Få 12% rabatt på ALLE dekkener fra Horze & B Vertigo + FRI FRAKT!
Spar nå
-12%

Horze Avalanche regndekken med fleece

Produkt-ID: 24017

kr 1.143,12
kr 1.299,00
(Pris inkl. MVA)
Slutter om:
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
 • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
 • #1 på markedet!
Legg til en brodering
Legg til en brodering
Plassering av broderi *
Broderingstekst *
Klikk her for å se skrifttyper, farger med mer!
Størrelse *
Skrifttype *
Farge *
Form *
Kjøp dem sammen
Horze Avalanche regndekken med fleece
kr 1.143,12
kr 1.299,00
Horze Howard grime
kr 199,00
Horze Howard mykt leietau
kr 89,00
Horze Avalanche regndekken med fleece
Beskrivelse

Beskrivelse

Dette regndekkenet med fleecefôr er perfekt for mellomsesongene når hesten i tillegg til å bli beskyttet mot regn trenger litt varme.


Utsiden består av 1200D polyester rip stop, og kommer med 3-vasks garanti som garanterer den vanntette og pustende funksjonen, noe ingen av våre konkurrenter kan tilby. Et regndekken med fleecefôr holder hesten din varm og tørr på regnfulle dager om høsten eller under en kraftig regnskyll om våren. Horze Supreme Avalanche PRO regndekken med fleece tåler det ustabile været om høsten og våren. Hold hesten din god og komfortabel med et fleecefôret holdbart regndekken som Horze Supreme Avalanche PRO regndekken med fleece. Frontlukkingen og de lave kryssgjordene er enkle å håndtere slik at du enkelt kan justere dem når hesten din står ute. Hesten din vil være glad og trygg, samtidig som skulderfoldene gir nok av bevegelsesfrihet slik at den kan slå seg løs. Det holdbare stoffet på dette regndekkenet tåler selv den sprekeste hest.


Egenskaper:


 • Eksklusiv Horze 3-vask garanti på 1200D polyester rip stop
 • Bevarer de vanntette egenskapene
 • Anti-nupp fleece som fører fuktighet bort fra hesten
 • Høy nakke med formede skuldre og ekstra skuldersplitt for å minske presset på skuldrene og minimere gnag
 • Ny, forbedret frontlukking med T-spenner for enkelt feste
 • Sølvfargede spenner i høy kvalitet av holdbart material
 • Kryssgjorder med strikk som gir fleksibilitet rundt hestens mage
 • Avtagbare elastiske beinsnorer
 • Stor halelapp festet dypt på baksiden av dekkenet, slik at det gir full dekning og vindbeskyttelse
 • Reflekssøm på stroppene
 • Teipede sømmer bevarer de vanntette egenskapene

Teknisk beskrivelse:


Materialer: 100% polyester firkantet rip stop.3000mm/3000mvp vanntett/pustende.


Vaskeanvisning:


Maskinvask i kaldt vann. Skånsom sentrifugering med mildt vaskemiddel. Maskinvask på 40°C. Skal ikke i tørketrommel. Kun lufttørking. 3-vasks garanti: De vanntette egenskaper bevares opptil 3 vask.


Gjennomsnittlig vurdering
4.3
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Beste teppe for vått vær!
22 Likes

Dette er det andre Avalanche-teppet og jeg er fortsatt forelsket selv om teppet har endret seg mye. Det originale teppet mitt er nå 3 år gammelt og holder fremdeles som et mye dyrere. Hovedforskjellene mellom den gamle stilen og denne nye: Størrelse - de gamle teppene ble veldig store! Jeg kjøpte en 78 som er veldig klumpete på min 17,2t vallak. Den nye (78) er MYE mindre hele veien. 78 passer knapt, og dråpen er MYE kortere. Han hadde gjort det bedre i en 81 eller 84, men størrelsen var utsolgt, så jeg beholdt den mindre. Styling - de gamle teppene skiftet mye, det er som at foringen ikke passet godt inni skallet. Det nyere designet er flott. Ingen skifting av foringen, ingen statisk og det nye spennesystemet gir stor justering. Benstroppene kan være lengre på det nye teppet, de gir nesten gutten min en "wedgie", men siden passformoverallen bare er litt på den lille siden, vil jeg bare kjøpe lengre stropper når disse slites. Stoff - mitt gamle teppe var på 800 denier, det nye er 1200 og føles mye tøffere. Imidlertid holdt den gamle stor opp, selv med veldig motbydelige beite kompiser. Det som ikke har endret seg er vanntettingen. Disse teppene er uvurderlige i vått vær. Jeg har prøvd alle merkevarer som finnes, og dette er de beste hendene nede for å holde hesten din tørr (men vil ikke få dem til å svette!). Det gamle teppet mitt vaskes etter hver vintersesong, og det vanntette laget skreller akkurat nå litt på kantene. Uansett hva dere gjør for å legge dette laget, må du ikke endre det! En ting som jeg ikke brydde meg om er Avalanche-logoen. Det er av et gummiaktig materiale og i kulden begynner det å bli sprøtt! Imidlertid elsker fortsatt dette teppet og vil kjøpe igjen.

Horze Supreme Avalanche PRO Rain Fleece - veldig godt laget
10 Likes

Kvalitet fantastisk godt laget teppe hvordan hver eneste dårlig passform på hesten min halve nakken bretter seg tilbake og teppet glir. Skuffet er ikke ordet så ønsket at det skulle fungere og sitte godt på henne.

Strålende teppe, enestående service, ypperlig verdi
6 Likes

Jeg blir kastet av dette teppet. Den passer perfekt til min bredbrystede, storskuldre, høye-visne, langryggede hoppe. Så mange gjennomtenkte designfunksjoner - den dype sladderen som er plassert på, ikke bak, skuldrene, for bevegelsesfrihet; brystfestene for rikelig med justering og ingen uønskede trykkpunkter; den ustrengt kuttede runde nakken og over manken og det koselige fleecefôret. Ser bra ut også! Takk for at du har byttet ut uten oppstyr for mindre størrelse - det er rikelig med lengde på 155 cm for en hest som ofte er 7 ft i tepper. Hun har aldri hatt et så godt passende teppe som dette.

Flott produkt!
5 Likes

Dette er kanskje det mest perfekte valgdeltakelsen i universet! Helt vanntett, pustende, med god passform! Og så langt, 3 uker på destruktoren av alle tepper - uten synlige tegn på slitasje! Takk for nok et flott produkt!

Veldig holdbart, utførelse av høy kvalitet!
5 Likes

Endelig et slitesterkt valgdropsteppe som hesten min ikke kan ødelegge! Han elsker å rulle i beite og alle stropper og spenner holder seg kjempebra!

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.