JANUARSALG - ENDA STØRRE RABATTER! Opp til 50% rabatt på massevis av produkter! *
Spar nå

Back on Track ridedekken

Produkt-ID: 24826

kr 929,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Back on Track ridedekken
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Back on Track ridedekken
kr 929,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track ridedekken
Beskrivelse

Beskrivelse

Ved å bruke Back on Track-produkter når hesten trenes optimaliserer du Back on Track-effekten en hel del sammenlignet med når hesten står stille inne i stallen. Dette kommer av at hesten produserer mer varme når den trenes, som deretter reflekteres tilbake av Back on Track sitt keramiske materiale. Ridedekkenet er ideelt å bruke under aktivitet, noe som gjør det til et godt supplement til et vanlig stalldekken som brukes om natten.Ridedekkenet har polypropylenmateriale på innsiden med smeltede keramiske fiber, og polyester på utsiden. Dekkenet puster, og tåler en viss mengde vann og fuktighet. Dekkenet har snor bak halen og fester foran. Dekkenet kan festes til salen med en enkel spenne.


Teknisk beskrivelse:


Fôr: 100% polypropylen keramisk tekstil, fyll: 100% polyester keramisk fiber, utside: 100% polyester.


Vaskeanvisning:


Vaskes på maks 40 grader på et skånsomt vaskeprogram.


Gjennomsnittlig vurdering
4.6
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Gjør hva det står, men ...
0 Likes

Definitivt har gjort en forskjell for hvor godt hesten min varmer opp den siste vinteren, men passformen kan være så mye bedre. Lengden (kjøpt største størrelse for 18,2 t varmblod som vanligvis har på seg et 6'9 teppe) er bra, men det så ikke ut til å være noe ekstra fall. Ideelt sett bør dette komme ned minst en ytterligere 4 om ikke 6 tommer på hver side for å passe som annonsert på bilder og forventet. Denne mangelen på ekstra fall har gjort det helt uegnet til å sykle i vind, da det bare blåser opp og rundt. Så greit å bruke innendørs, men definitivt ikke for hacking. Virkelig forventet bedre for prisen.

Størrelse: Normal
Ridedekken
0 Likes

Stor størrelse. Noe som overrasket veldig da min erfaring er at man må opp en størrelse generelt i BT produkter. Fleece på innsiden og glatt på yttersiden. Bra og bruke på tur, men egner seg ikke å ride på bane i etc..da det glir og gnisser. Kunne med fordel vært festestraps, velcrolukning istedet for spenner, da disse også glir ut og teppet løsner.

karina
0 Likes

Kom veldig raskt, perfekt størrelse, lett å feste til salen. Artikkel av god kvalitet som jeg håper vil holde hesten min både varm og bidra til å forbedre smidigheten over ryggen.

Størrelse: Stor
God kvalitet som forventet
0 Likes

Jeg har tatt med Nierecke som et alternativ til svetteteppet for varm ridning i hallen, holder godt og glir ikke sidelengs. Lengden i 155 er perfekt (normalt har jeg 140 cm) slik at jeg kan feste teppet godt i salen. Jeg synes generelt at BOT-produktene er veldig gode og bruker dem selv. God kvalitet som forventet fra BOT.

Størrelse: Normal
God shopping
0 Likes

Ansvarlig i størrelse, holder seg godt på plass og føler seg bemyndiget uansett. Det eneste minus er at stroppene som fester seg til salen er unødvendig korte og har åpnet seg noen ganger under ridning.

Størrelse: Normal

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.