JANUARSALG - ENDA STØRRE RABATTER! Opp til 50% rabatt på massevis av produkter! *
Spar nå

Back on Track skrittedekken

Produkt-ID: 24883

kr 1.749,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Back on Track skrittedekken
Velg størrelse Størrelsestabell
Back on Track skrittedekken
kr 1.749,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track skrittedekken
Beskrivelse

Beskrivelse

Misty-dekkenet har ekstra vattering for varme, og et vannavstøtende ytterlag. Det brukes ofte på stevner under oppvarming, eller utendørs om vinteren. Denne modellen har svært god passform.


Gjennomsnittlig vurdering
4.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Nok en flott treningstøy!
0 Likes

Dette er et annet flott treningsteppe laget av Back On Track! Jeg har det andre treningsteppet som har fleece. Jeg elsker dem begge! De gjør begge en god jobb med å beskytte hesten min når de varmer opp i det kalde været i Maine. Jeg vil anbefale en eller begge deler til noen!

Størrelse: Normal
0 Likes

Veldig bra, holdbar dyne, men litt for kort. Jeg bruker den mye uansett og løser den ved å ikke gi slipp på borrelås-knappen, men hvis jeg skulle kjøpt en til, ville jeg definitivt tatt en størrelse større enn hestens normale dekkestørrelse.

Størrelse: Normal
Fint teppe ...
0 Likes

Holder deg varm, men passformen er ikke optimal. Vi har alle tepper i 125 cm. Dette teppet sitter veldig nært og har for mye bak salen. Dessuten er det veldig vanskelig med vedlegget.

Størrelse: Normal
Utmerket dyne
0 Likes

Fin, god passform. Blir ofte brukt om høsten / vinteren og våren! Kjøpte dette dynet ettersom det var 15% rabatt og synes det var vel verdt prisen. Anbefaler andre Back On Track-produkter på det sterkeste at jeg er så superduper fornøyd med!

Størrelse: Normal
Et must for en konkurranse!
0 Likes

En fantastisk hjelp til å komme videre i løpet av en konkurranse. Hesten din blir varmet opp og forberedt på oppgaven. "Å prestere" på toppen.

Størrelse: Liten

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.