Nå får du 10% ekstra på salget! *
Bruk koden: EXTRA10
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

Back on Track supreme ridedekken

Produkt-ID: 24801

kr 1.429,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Back on Track supreme ridedekken
Velg størrelse Størrelsestabell
Back on Track supreme ridedekken
kr 1.429,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track supreme ridedekken
Beskrivelse

Beskrivelse

Lendedekken, spesielt designet for å holde hestens lender smidige og varme. Borrelåslukning foran salen gjør den lett å feste og ta av. Refleksstripe og halereim.


Teknisk beskrivelse:


Pustende. Materialer: 100 % keramisk polyester tekstil. Maskinvask ved 40 °C. Må ikke tørkes i tørketrommel. Ikke bruk skyllemiddel.


Gjennomsnittlig vurdering
4.2
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Elsker dette arket!
1 Likes

Jeg elsker dette kvartalsarket, så vel som alle de andre BOT-produktene mine! Jeg bruker den i MN når temperaturen synker under 30 grader. Jeg endte opp med å få 84 "for hesten min som er mellom og 81" -84 "normalt i valgdropene, da jeg følte at 81" var for kort på hans lange kropp.

Størrelse: Normal
Topp kvalitet!
0 Likes

Teppet lever opp til sitt løfte. Ideell for hester som trenger en lang oppvarmingsperiode, i utgangspunktet anspent. På grunn av den gode passformen kan du i utgangspunktet trene med teppet eller ta det av etter løsningsfasen. Dessverre har Back on Track sin pris, men Horze tilbyr gode kampanjer slik at jeg kunne kjøpe teppet med 20% rabatt.

Størrelse: Liten
pluss og minus
0 Likes

god dyne og fin dyne etter en tur i skogen. Hesten min er ganske varm og hesten min er en fryser, så den fungerer bra når vi har 20 minutters rusling til nærmeste ridehus. imidlertid litt for dyrt fordi sømmene sprekker

Størrelse: Liten
0 Likes

passer perfekt til ponnien min, er også bra materiale. fint for kalde høst / vinterdager

Størrelse: Liten
Dårlig!
0 Likes

virkelig dårlig stoff. ble ikke et par dager. rev opp og rev.

Størrelse: Liten

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.