Kjøp Roeck-Grip ridehansker, junior | horze.no

Roeck-Grip ridehansker, junior

kr 260,10
kr 289,00
Pris inkl. MVA
Slutter om 2 Dager
Hvit Roeck-Grip ridehansker, junior roeckl
Mørkebrun Roeck-Grip ridehansker, junior roeckl
Mørkeblå Roeck-Grip ridehansker, junior roeckl
Cream Light Yellow Roeck-Grip ridehansker, junior roeckl
Roeck-Grip ridehansker, junior
Roeck-Grip ridehansker, junior
Velg størrelse Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Roeck-Grip ridehansker, junior
Beskrivelse

Beskrivelse

En mindre versjon av originalen: ROECK-GRIP JUNIOR utviklet av Roeckl er den umiskjennelige hansken for barn som elsker ridning. Det er håndpågripelig. Som ofte er tilfelle, er detaljer og spesielt valg av materiale de avgjørende faktorene.Nå er den også tilgjengelig i fargen marineblå. ROECK-GRIP® puster ekstremt godt, og er svært elsatisk og myk. Kort sagt: det passer barnehender som et ekstra hudlag. Samtidig sikrer det et godt grep og god håndtering av tøylene. Hanskeskredderen fra München fokuserte også på prosesskvalitet: Hanskens enkelte komponentene er omhyggelig sydd sammen for hånd. Maksimale sømtoleranser på én millimeter er bare et håndfast kvalitetskriterium, da komfort ikke kan måles.Det er snittet og proporsjoner som gjør hele forskjellen. Det er her at ROECKL drar fordel fra over 175 års erfaring i kunsten å lage hansker. Praktisk: ROECK-GRIP JUNIOR kan vaskes i maskin på 30 °C. Den karakteristiske festeanordningen med den stiliserte håndlogoen fester hansken pålitelig rundt håndleddet.


Teknisk beskrivelse:


Håndens bakside: ROECK-GRIP®.Håndflate: ROECK-GRIP®.Særpreg: borrelås over håndledd med enkel lukking, kompatibel med touchskjerm.


Produkt-ID: 304565

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre