FLASH SALE! Spar 15% på en valgfri vare! *
Bruk koden: FLASHSALE
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

Back on Track EQ3-hjelm med mikrofiber

Produkt-ID: 310576

kr 1.795,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Back on Track EQ3-hjelm med mikrofiber
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Back on Track EQ3-hjelm med mikrofiber
kr 1.795,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Back on Track EQ3-hjelm med mikrofiber
kr 1.795,00
Back on Track Lue med nettingfleece
kr 179,00
Back on Track EQ3-hjelm med mikrofiber
Beskrivelse

Beskrivelse

Back on Track kan stolt presentere den 3. generasjon av EQ-ridehjelmen. Vårt team av designere har arbeidet med rytteren i fokus for å sikre en perfekt passform og maksimal sikkerhet. EQ2, forløperen til EQ3, ble kåret til beste ridehjelm i 2014 av forsikringsselskapet Folksam ved testing av ridehjelmer. Og det som får EQ-hjelmer til å skille seg ut i forhold til mange andre hjelmer er den unike MIPS-teknologien.


Teknisk beskrivelse:


CE VG1 01.040.2014-12-godkjent.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Veldig fin ridehjelm
0 Likes

Hjelmen sitter veldig bra på hodet mitt, og så jeg liker at den har den støtdemperfunksjonen, skulle uhellet nå være ute. Det er relativt lett og jeg tenker aldri på å bruke hjelm. De fleste hjelmer gir meg ellers hodepine. Jeg har bare én hjelm, da jeg synes den er dempet nok for hverdagen og bra for stevner. Jeg var litt nervøs for om det ville gnistre for mye til hverdags, men jeg tror ikke det gjør det. Det er imidlertid litt dyrt, men jeg var overbevist om at det var det riktige valget, så det gjorde ikke noe særlig. Jeg er godt fornøyd, og ville ikke valgt en annen hjelm på noe tidspunkt.

Størrelse: Normal
Virkelig bra hjelm
5 Likes

Hjelmen passer perfekt i det runde elektriske hodet mitt, den presser ikke eller føles tung når den er slitt. Innsiden har behagelig polstring. Imidlertid bør størrelsen måles nøye; det er ingen justering bortsett fra på hakestroppen. Det vakre utseendet kroner hjelmen og de vakre detaljene gjør dette utseendet spektakulært. Prisen er kanskje dyrere enn en vanlig hjelm, men kvalitet og sikkerhet er en glede å betale.

Størrelse: Normal
Hatt
0 Likes

Flott kjøp veldig fornøyd med denne hatten utrolig verdi Stor rask levering

Superkomfortabel ridehjelm
0 Likes

En flott ny hjelm fra BOT i super chic design, har den i mikrofiberblå. Er trygg, men faller mindre fra å ha normal 57 og i dette måtte jeg ta 59 så han passer godt. Så bestill 1-2 størrelser større. På grunn av Brain Safe System litt tyngre enn f.eks. Uvex suxxeed, men likevel behagelig å ha på. Sitter ganske høyt og ikke så dypt i pannen og glir ikke. Stor hjelm for en god pris sammenlignet med annen kvalitet

Størrelse: Liten

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.