Få 12% rabatt på ALLE dekkener fra Horze & B Vertigo + FRI FRAKT!
Spar nå

Back on Track EQ3-ridehjelm med glatt overflate

Produkt-ID: 310577

kr 1.795,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track EQ3-ridehjelm med glatt overflate
Beskrivelse

Beskrivelse

MIPS etterligner hjernens egne beskyttelsessystem med et unikt lav-friksjonslag mellom hodet og hjelmen. MIPS er vitenskapelig bevist å redusere noe av energien fra et vinklet slag.


Egenskaper:


  • Sammenlignet med testvinnende EQ2 har vi: Forbedret passformen; Økt ventilasjonen;
  • Klart å holde vekten nede for mer behagelig ridning
  • Hjelmen er godkjent i henhold til den nye sikkerhetsstandard CE VG1 01.040 2014-12

Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

bot-hjelm
6 Likes

Pris / ytelsesforhold for hjelmen er veldig bra. Hjelmen er lett, komfortabel og passer perfekt. Jeg setter pris på hjelmtestens vinnerfunksjoner.

Superhjelm
1 Likes

superhjelm, det er behagelig, jeg føler det knapt. Det er også veldig estetisk Ved ulemper er det stor størrelse. Jeg hadde en 58 og jeg måtte bytte for en 57 fordi den falt for øynene mine etter et stort hopp. Med 57 pluss ingen bekymringer ..

BOT-hjelm
0 Likes

Hjelmen passer bra, men egner seg kanskje best til et rundere hode. Den sliper ikke, men er veldig behagelig selv i varmt vær, men selv etter første bruk viste den lett slitasje. Lærhetten er stilig og Back on Track-logoen er som en kirsebær på kaken. Totalt sett en virkelig god hjelm som godt kan koste deg mer.

Så deilig hjelm!
0 Likes

Skikkelig deilig hjelm! God passform, litt stor i størrelse. Bestilte en størrelse som er mindre enn den jeg hadde før. Komfortabel å sykle med og stroppene ved ørene plager ikke. Enkelt å vedlikeholde med glatt overflate. Beste botkjøpet for meg selv :)

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.