« Tilbake / Rytter / Ridehjelmer og sikkerhetsvester / Ridehjelmer

uvex uvex perfexxion II ridehjelm

Fra 2.467,50 kr
RRP: 3.290,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
( 6 )
Spar opptil 50% på vår- og sommerartikler
+ EXTRA 17% rabatt på Horze & B Vertigo
+ EXTRA 9% rabatt på andre merker
Kopier kode: SUMMER-DEAL
Gjelder i appen og i nettbutikken: 1000 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 15.07.2024.
Farge: DB/AB
DB/AB uvex perfexxion II ridehjelm
Anthracite uvex perfexxion II ridehjelm
Black uvex perfexxion II ridehjelm
Brown uvex perfexxion II ridehjelm
Horze logo
Frakt fra Horze
SAMLE POENG med denne varen som Horze Club-medlem.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Dette er perfeksjon ned til minste detalj: takket være uvex Pentagon Dynamic Ventilation er denne nye ridehjelmen trendsettende når det kommer til design og klimakontroll.

Mer luft, mer komfort, mer beskyttelse. Den ser også bra ut: den tidløse klassikeren innen uvex-hjelmer setter ny standard på design og sikkerhet - med sin etterfølger uvex perfexxion II. Optimal polstring og passform gjør nesten at rytteren glemmer at man har på seg hjelm. Innovasjon verdt å se: Det harde skallet er tilgjengelig i elegante, matte farger, og hjelmen fokuserer på klimakontroll og sikkerhet i perfeksjon. Uvex perfexxion II er en trygg følgesvenn på alle rideøkter takket være det dype skallet i nakkeområdet - mens det enda tynnere designet gjør den lett. Det som allerede ser lovende ut på utsiden fortsetter innover: uvex Pentagon Dynamic Ventilation sikrer et en perfekt ventilering, særlig på aktive rideøkter - nå er det også i panneområdet. Og innsiden overlater heller ingen ting til tilfeldighetene: Den vaskbare polstringen er laget av pustende soft-touch materiale, og den innovative Comfort Memory Foam garanterer perfekt passform til en hver tid.

Egenskaper:

  • Svært god ventilasjon
  • 2 skallstørrelser
  • 3D IAS størrelsejustering
  • Monomatisk komfortlukking
  • FAS stropp
  • Hardt skall teknologi
  • Standard: VG1 01.040 2014-12

Vaskeanvisning:

Tørk av med fuktig klut Vaskbar polstring

Produkt-ID: 322556

Les Omtaler:

Farge: