Kjøp Back on Track boxershorts, dame | horze.no

Back on Track boxershorts, dame

kr 332,10
kr 369,00
Pris inkl. MVA
Svart Back on Track boxershorts, dame backontrack
Back on Track boxershorts, dame
Back on Track boxershorts, dame
Velg størrelse Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track boxershorts, dame
Beskrivelse

Beskrivelse

Våre boxershorts hjelper å lindre smerte i hoftene. Vi har også sett gode resultater i lårmuskelen (tensor fascia latae), samt ved blæreproblemer, som ofte forverres ved kaldt vær. Disse boxershorts er varme og behagelige, og ideelle for kvinner med menstruasjonssmerter, ryggsmerter og hoftesmerter.


Produkt-ID: 35532

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
5 / 5
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre