JANUARSALG - ENDA STØRRE RABATTER! Opp til 50% rabatt på massevis av produkter! *
Spar nå

Back on Track boxershorts, dame

Produkt-ID: 35532

kr 289,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Back on Track boxershorts, dame
Velg størrelse Størrelsestabell
Back on Track boxershorts, dame
kr 289,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track boxershorts, dame
Beskrivelse

Beskrivelse

Våre boxershorts hjelper å lindre smerte i hoftene. Vi har også sett gode resultater i lårmuskelen (tensor fascia latae), samt ved blæreproblemer, som ofte forverres ved kaldt vær. Disse boxershorts er varme og behagelige, og ideelle for kvinner med menstruasjonssmerter, ryggsmerter og hoftesmerter.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

god
0 Likes

Størrelsen var riktig, kvaliteten ser bra ut og stilen er gratis ... Sitter og føler deg bra på bakken. Det ser også ut til å lindre smertefulle hofter. Priser Jeg tenker fortsatt på bestilling, men det ser ut til å være verdt det.

Størrelse: Stor
Flott bokser for hofte- og bekkenproblemer
0 Likes

Denne bokseren reflekterer din egen infrarøde varme tilbake til deg, noe som forbedrer sirkulasjonen i huden og underhuden. Med smerteplager i hoften, lysken eller rumpa, som isjias, har det en beroligende eller forebyggende effekt. Om det også hjelper mot appelsinskall, vet jeg ikke ennå (jeg bruker det for kort til det), men det virker plausibelt. Han er ikke sexy, men det er en godbit for plager i muskelsmerter! Og du kan enkelt legge det på ubemerket. Ideell!

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.