FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Back on Track terapeutisk stilongs PP, dame

Produkt-ID: 35523

kr 529,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Back on Track terapeutisk stilongs PP, dame
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Back on Track terapeutisk stilongs PP, dame
kr 529,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track terapeutisk stilongs PP, dame
Beskrivelse

Beskrivelse

Stilongs (100 % polypropylen) hjelper å lindre muskelstrekk i hofte- og lyskeregionen, og noen kvinner opplever lindring ved menstruasjonsmerte . De er også utmerket bare for å holde seg varm. Vi har også sett gode resultater ved hoftesmerte. De sitter ikke for stramt, og er derfor også ideelle for bruk som termoundertøy om vinteren, eller som et ekstra lag resten av året.


Teknisk beskrivelse:


Pustende. Materialer: 100 % polyester med keramiske fiber. Maskinvask ved 40 °C. Må ikke tørkes ikke tørketrommel. Ikke bruk skyllemiddel.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Så behagelig og mykt!
0 Likes

Jeg elsker polyester og bruker dem hele dagen OG for å sykle. De er fine og tynne, føles så silkeaktige på bena og er ikke klumpete under bukser.

Størrelse: Normal
Flotte bier
0 Likes

Med mindre enn en ukes erfaring kan jeg si at det var verdt å bestille. Nok midjehøyde og nok benlengde. Komfortable føtter. Hjulpet med rastløse ben og tvang.

Størrelse: Normal
Bare tilbake på banen
0 Likes

Kvaliteten er bare ikke til topps. Her er det ganske enkelt verdien for pengene

Størrelse: Normal
Ikke sexy, men effektiv!
0 Likes

OK, det er selvfølgelig ikke så sexy, så lange underbukser. Men disse lange underbuksene reflekterer din egen infrarøde varme tilbake til deg, noe som forbedrer sirkulasjonen i huden din og underhuden / muskler. Med smerteplager i underlivet, hoften, lysken, knærne eller skinnene, reduserer det smerter og hevelse. Om det også hjelper mot appelsinskall, vet jeg ikke ennå (jeg bruker det for kort til det), men det virker plausibelt. Jeg bruker det hovedsakelig i sengen som pyjamasbukser og selv da merker du tydelig den infrarøde effekten. Materialet er fleksibelt og tøybart, så det er veldig behagelig å ha på. Han har hjulpet meg noen ganger med isjiasplager, og det er mer enn verdt kjøpesummen. Jeg er veldig fornøyd med det

Størrelse: Normal
0 Likes

Veldig god og veldig god kvalitet. Bruker den nesten hver dag og den vaskes ganske mye men har holdt seg fin. Varmer godt og er veldig god å bruke under trening.

Størrelse: Liten

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.