« Tilbake / Rytter / Rideklær til barn / Ridehansker til barn

Roeckl Roeck-Grip ridehansker, junior

379,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt

Spar nå 12 % EKSTRA eller 17 % EKSTRA i vår nye APP!

Kopier kode: SPRING12
800 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 20.05.2024.
Farge: Black
Black Roeck-Grip ridehansker, junior
Cream light yellow Roeck-Grip ridehansker, junior
Størrelsestabell
Size A-CM
3 8 cm
3.5 9 cm
4 10.5 cm
4.5 11.5 cm
5 13 cm
5.5 14 cm
6 15 cm
Tilbake

Mål rundt den bredeste del av hånden med et målebånd, men ikke ta med tommelen. Størrelsen i tommer tilsvarer hanskestørrelsen. Hvis du er høyrehendt, mål din høyre hånd, eller mål din venstre hånd hvis du er venstrehendt. Vi anbefaler at du runder opp til nærmeste halvtomme.

Horze logo
Frakt fra Horze
SAMLE POENG med denne varen som Horze Club-medlem.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

En mindre versjon av originalen: ROECK-GRIP JUNIOR utviklet av Roeckl er den umiskjennelige hansken for barn som elsker ridning. Det er håndpågripelig. Som ofte er tilfelle, er detaljer og spesielt valg av materiale de avgjørende faktorene.Nå er den også tilgjengelig i fargen marineblå. ROECK-GRIP® puster ekstremt godt, og er svært elsatisk og myk. Kort sagt: det passer barnehender som et ekstra hudlag. Samtidig sikrer det et godt grep og god håndtering av tøylene. Hanskeskredderen fra München fokuserte også på prosesskvalitet: Hanskens enkelte komponentene er omhyggelig sydd sammen for hånd. Maksimale sømtoleranser på én millimeter er bare et håndfast kvalitetskriterium, da komfort ikke kan måles.Det er snittet og proporsjoner som gjør hele forskjellen. Det er her at ROECKL drar fordel fra over 175 års erfaring i kunsten å lage hansker. Praktisk: ROECK-GRIP JUNIOR kan vaskes i maskin på 30 °C. Den karakteristiske festeanordningen med den stiliserte håndlogoen fester hansken pålitelig rundt håndleddet.

Teknisk beskrivelse:

Håndens bakside: ROECK-GRIP®.Håndflate: ROECK-GRIP®.Særpreg: borrelås over håndledd med enkel lukking, kompatibel med touchskjerm.

Produkt-ID: 304565

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: