« Tilbake / Hest / Dekken / Terapidekken

Back on Track Back on Track Supreme fleecedekken

RRP: -15% rabatt
2.290,00 kr
RRP: 2.690,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
120 NOK GAVE - For dine juleinnkjøp
Kopier kode: XMAS
1000 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 17.12.2023.
Farge: Black
Black Back on Track Supreme fleecedekken
Størrelsestabell
Horze logo
Frakt fra Horze
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
Forlenget returrett frem til 31.01.2024

Beskrivelse

Welltexmaterialet inneholder mineralpartikler som reflekterer kroppens egen varme i form av infrarøde stråler. Den reflekterte varmen kan hjelpe med å redusere muskelsårhet og spenninger, øke blodsirkulasjonen, forbedre mobilitet og forhindre skader.

Et nydelig fleecedekken laget av fin fleece i høy kvalitet, nå også med D-ringer for feste til hals. Dekkenet er svært populært og har en stilig, champagnefarget logo. Dette særlig pustende dekkenet er laget av polyesterfleece og en innside av polypropylen med sammensmeltede keramikkpartikler. Supreme fleecedekken er ideelt å bruke både før og etter trening, eller under transport. Da det er pustende er det svært passende for å holde hesten varm på kjølige dager, særlig etter trening. Dekkenet kan også brukes på varmere dager for å trekke svetten vekk. Den kommer med avtakbare kryssgjorder, en haleflapp og halesnor.

Produkt-ID: 335876

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: