« Tilbake / Merker / Cavallo

Cavallo Cavallo Heather dressursjabrak

Fra 779,00 kr
RRP: 899,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt

Spar -200kr EKSTRA på din bestilling eller handle i Horze-appen og spar 230kr på din bestilling!

Last ned nå!

Kopier kode: SPRING
800 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 10.03.2024.
Farge: DB/AB
DB/AB Cavallo Heather dressursjabrak
Nougat Brown Cavallo Heather dressursjabrak
Størrelsestabell
Size A - Size B - Size C - Size
P 54 47 64.5
F 59 52.5 69
Tilbake

Det er viktig at sjabrakens størrelse er basert på sallengden, og ikke nødvendigvis på hestens rygglengde. Sjabraken skal alltid være litt lengre enn salen. Sjabrakens modell skal også stemme overens med saltypen (f.eks dressur, kombinert).

 

P-sjabraker (Ponni) passer vanligvis salstørrelser 14-16,5

F-sjabraker (Full) passer vanligvis salstørrelser 16-18,5

Ponnistørrelsen passer alle hester under 148 cm (14,2 hh), målt ved manken. Full passer alle hester over 148 cm (14,2 hh), målt ved manken.

Horze logo
Frakt fra Horze
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Heldekkende buet vattering i bikubemønster. Elegant sjabrak laget av et utvendig, skinnende materiale i høy kvalitet. Kommer med pad på manken, av myk, vevd pels. På sjabrakens rygg er et stort, vertikalt hvitt Cavallo-broderi, med sikksakk-tråd i kontrastfarge. Sjabraken er innrammet med en snor og et smalt, flettet bånd. Kanten på sjabraken har en kontrastfarge til det utvendige materialet. Den hurtigtørkende og fukttransporterende innsiden i mesh er særlig skånsom mot pelsen, og gir maksimal komfort. En fôring som holder formen gjør at sjabraken ligger perfekt på hestens rygg. Øverste og nederste gjordfeste kan festes med borrelås.

Produkt-ID: 340121

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: