JANUARSALG - ENDA STØRRE RABATTER! Opp til 50% rabatt på massevis av produkter! *
Spar nå

Horze pad

Produkt-ID: 17621

kr 559,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Horze pad
kr 559,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze pad
Beskrivelse

Beskrivelse

Løft salen på de rette plassene med denne myke, vatterte paden. Denne støtabsorberende paden eliminerer trykkpunkter, og hjelper salen til å passe bedre slik at du og hesten har det så komfortabelt som mulig. Paden festes til salen med borrelås, og har juksepels på manken og kantene.


Egenskaper:


  • Myk, vattert pad
  • Juksepels på manken og kanten bak
  • Borrelåsfester til salen
  • Pustende

Teknisk beskrivelse:


Bomull/polyester.


Vaskeanvisning:


Maskinvask på 30 °C. Lufttørk.


Gjennomsnittlig vurdering
4.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Rundt bakken
0 Likes

Fin overflate. Den er imidlertid litt stor for ponnien. Det står ikke i salgstoppen at det er for hester? Passer ganske bra for ponni, men det er veldig bred salteppe. Jeg foretrekker det litt smalere.

Fin sti
0 Likes

Det er en veldig flott sti. Men jeg er lei meg for at det er litt for lenge til 17,5-salen min. Jeg foretrekker at den passer tett på salen min.

Beste Half Pad EVER!
3 Likes

Jeg kjøpte denne halvputen i fjor sommer / høst i det svarte. Jeg må si at fuskepelsen holder vakkert opp etter hver vask som gjør at den ser helt ny ut hver gang! Til og med fuskepelsen under det sorte putematerialet! Jeg kan ikke si nok gode ting om denne halvputen! Jeg fikk mamma til å prøve å ta den fra meg da jeg først fikk den fra skapet mitt og la det i hennes! Jeg har nettopp kjøpt den i hvitt for visning, og jeg kan ikke vente med å bruke den i det kommende showet jeg skal være med på!

Alt er i orden
0 Likes

Som beskrevet vakker lammeskinn, fin tykk

magepute
0 Likes

Støtdemper veldig dyrt sammenlignet med kvaliteten. På bildet presenterer han mye "moumoute" når det i virkeligheten ikke har noe volum. Støtdemper ganske lang, mangler tiltakene i beskrivelsen.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.