Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå

Horze pad

Produkt-ID: 17621

kr 559,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze pad
Beskrivelse

Beskrivelse

Løft salen på de rette plassene med denne myke, vatterte paden. Denne støtabsorberende paden eliminerer trykkpunkter, og hjelper salen til å passe bedre slik at du og hesten har det så komfortabelt som mulig. Paden festes til salen med borrelås, og har juksepels på manken og kantene.


Egenskaper:


  • Myk, vattert pad
  • Juksepels på manken og kanten bak
  • Borrelåsfester til salen
  • Pustende

Teknisk beskrivelse:


Bomull/polyester.


Vaskeanvisning:


Maskinvask på 30 °C. Lufttørk.


Gjennomsnittlig vurdering
4.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Horze ryggpute
5 Likes

Jeg elsker denne demperen, jeg har den på alle klubbhestene og gleder meg. Den beveger seg ikke, jeg bytter ikke med forbipasserende for kort og det tappes lett. Pris / kvalitet-forholdet er eksepsjonelt, spesielt fordi det har en rennestein. Jeg anbefaler det.

Beste Half Pad EVER!
3 Likes

Jeg kjøpte denne halvputen i fjor sommer / høst i det svarte. Jeg må si at fuskepelsen holder vakkert opp etter hver vask som gjør at den ser helt ny ut hver gang! Til og med fuskepelsen under det sorte putematerialet! Jeg kan ikke si nok gode ting om denne halvputen! Jeg fikk mamma til å prøve å ta den fra meg da jeg først fikk den fra skapet mitt og la det i hennes! Jeg har nettopp kjøpt den i hvitt for visning, og jeg kan ikke vente med å bruke den i det kommende showet jeg skal være med på!

riktig
2 Likes

Bra, men den svarte sauen liker ikke i det hele tatt bildet, mindre tykk, mindre naturlig effekt litt skuffet

spjeldet
1 Likes

Jeg synes denne spjeldet er for dyrt for at det er av god kvalitet, men den svarte fargen er ikke den samme og sauefargen er ikke riktig fôr. For meg vil dette produktet være verdt 24 € maks.

Veldig fint
0 Likes

Jeg ble veldig imponert over kvaliteten på puten, og den holder godt (selv om bare noen få turer, regner jeg med at den vil vare ganske lenge!). Den ekstra oppmerksomheten på detaljer rundt skulderområdet, sømmen og det generelle utseendet gjør dette til et utmerket hjemme eller i utstillingsringen. Det er ikke ekte saueskinn, men materialet som brukes er lik tykkelse.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.